23948sdkhjf

Revolutionerende Velfærdsteknologi: Hjælpemidler til at forbedre livskvaliteten

Der er kommet et større fokus på kvaliteten af pleje i plejesektoren, hvilket har medført højere forventninger til behandlingen af borgerne, der bor der. Derfor undersøges der også nye værktøjer, som kan bruges til at give syge, ældre og handicappede den nødvendige livskvalitet og værdighed.

Velfærdsteknologi er et vigtigt element i udviklingen af hjælpemidler, som kan hjælpe og støtte plejepersonale med at yde pleje til borgere med nedsat funktionsevne. I denne artikel vil vi komme ind på, hvad velfærdsteknologi er, og hvordan det kan gøre en forskel.

Hvad er velfærdsteknologi, og hvordan kan det bidrage til ældre- og handicapplejen?

Velfærdsteknologi er værktøj, der kan hjælpe plejepersonale med at yde pleje til borgere med nedsat funktionsevne. I tider med stramme sundhedsbudgetter er der færre hænder til at hjælpe borgerne, og velfærdsteknologi kan være med til at løse dele af det problem. Det kan effektivisere daglige gøremål for både borgerne og forbedre livskvaliteten gennem positive oplevelser samt støtte plejepersonalet i deres daglige gang og forbedre det overordnede arbejdsmiljø.

Hvordan fungerer velfærdsteknologi i praksis?

Velfærdsteknologiske hjælpemidler er designet til at imødekomme de specifikke behov, som handicapplejen og ældreplejen har. Teknologien kan bruges til at give borgerne positive oplevelser, hvilket kan skabe en rolig stemning, og det giver plejepersonalet mulighed for at starte samtaler og lære borgeren bedre at kende. Eksempler på dette er musikpuder eller musiksøjler, der hjælper med søvnproblemer og stimulerer bevægelse for borgerne ved at projektere billeder på vægge og loft. Disse positive oplevelser for borgerne er også med til at give plejepersonalet mere overskud i det daglige arbejde, hvor der er færre og færre hænder tilgængelige. 

Få hjælp fra en professionel samarbejdspartner

Velfærdsteknologi er et ekstremt værdifuldt værktøj, der kan hjælpe med dagligdagen i ældre- og handicapplejen. Alle mennesker har en unik baggrund og fortjener den rigtige behandling, og hos Qwiek har de netop fokus på dette. De leverer produkter, der er designet til at støtte plejepersonale og skabe personlige oplevelser for borgere, der bor på plejecentre. Sammen med plejeinstitutioner, plejere og plejehjemsbeboere udvikler de hele tiden nye løsninger og teknologier. De er en professionel samarbejdspartner, der har fokus på de reelle behov, der findes inden for plejesektoren, så borgere kan få den velfærd, som de fortjener. 

Send til en kollega

0.062