23948sdkhjf

Børnenes vildeste Dino KLUB: En jungle af leg og aktiviteter

At være forælder kræver både energi og overskud til at deltage i og finde på nye lege og aktiviteter med sit barn, som på forunderlig vis sjældent oplever mangel på samme.

Men hvor i alverden kommer de nye idéer fra?
Som medlem af børneklubben, med Dino i front, i Randers Storcenter, kommer de til dig direkte i din indbakke. Hvor svært kan det være? 

Her får du idéer til fantasifulde lege, inspiration til sjove aktiviteter for både barn og forælder og eksklusive tilbud gratis tilsendt på mail, og det betyder bl.a., at du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt dit barn ønsker sig en ny dukke, racerbil eller et besøg i forældrebyttecentralen til sin næste fødselsdag. 

Fra digital detox til opdagelse i efteråret skovbund
De mange lege og aktiviteter, der bringer jer sammen eller giver tid til fordybelse, året rundt tæller blandt andre; hvad du skal gå på opdagelse efter i efterårets skovbund, børnenes køkkenhave trin for trin, underholdning til bagsædet på familiens kør selv-ferie, tips til digital detox, 24 ideer til julens pakkekalender, sådan går du all in på halloween, alt til din konfirmation, opskrifter på legesyg mad, de bedste cykelruter og meget mere!

I Rander Storcenter får du ydermere mulighed for at møde det lokale håndboldholds spillere og træner i ny og næ og Randersaurus, klubbens maskot. 

Spørgsmålet er snarere, hvad du ikke finder i børneklubben af vilde overraskelser.

Vilde velkomstgaver
Som nyt medlem i klubben, får du udover en masse inspiration til leg og aktivitet, en hemmelig velkomstgave, særlige fordele og specielle tilbud til masser af børnemode i storcenterets mange butikker, fødselsdagsgave, invitationer til Randersaurus’ mange fester, og når han får besøg af sine gæster og flere vilde eventyr!

Børn op til 10 år får desuden en flot Randersaurus-bog og -bamse, og har du fødselsdag får din bamse også en personlig gave.

Klubben er nemlig delt op i to. En for de små op til 10 år, og en for de større på 11-18 år, der vil få tilbud om andre aktiviteter og fordele, som er mere teenage-relateret.

Sådan tilmelder du dig
Klubben er helt gratis, og det eneste, du skal gøre for at melde dig ind, er at tilmelde dig Randers Storcenters nyhedsbrev og svare ja ved spørgsmålet “har du børn?” samt notere navn og fødselsdag på barnet. Så er dit barn medlem af klubben, og du vil løbende modtage inspiration til kreative lege og aktiviteter samt eksklusive tilbud på mail fra den vildeste børneklub i Randers

Send til en kollega

0.064