23948sdkhjf

Nem og velsmagende frokost på arbejdet

Vejen til menneskers hjerne går som bekendt gennem deres maver. En kantine- eller frokostordning på arbejdet medvirker at dine medarbejdere får den rigtige næring, der styrker koncentrationsevnen, immunforsvaret og skaber et godt arbejdsmiljø.

En god kantine- eller frokostordning på arbejdspladsen kan for de fleste medarbejdere være et højdepunkt på dagen. At få serveret lækker frisk og velsmagende mad er noget, de fleste foretrækker frem for en kedelig medbragt madpakke. 

En madordning på arbejdet er også ofte et sundere og nemmere alternativ og er med til at booste både humøret og indsatsen hos medarbejdere. Det er også i kraft af en god frokost at medarbejdere har mulighed for at slå hovederne fra og socialisere med kollegaer, hvilket i høj grad styrker det interne fællesskab og trivslen på arbejdspladsen.

Når din virksomhed vælger en kantineordning, som skal forkæle dine medarbejdere, er det værd at tænke over andre faktorer end, at maden er velsmagende. Blandt andet hvor råvarerne kommer fra, madspild, sundhed, bæredygtighed og miljø. Vores madforbrug har nemlig en kæmpe betydning for klimaaftrykket. 

Samtidig har det det også stor betydning, hvilken næring dine medarbejdere indtager. Sund og ernæringsrigtig mad, er med til at styrke immunforsvaret, bevare en høj koncentrationsevne og holde hjernen skarp.

Det er derfor vigtigt at vælge den rette leverandør af en kantine- eller frokostordning til din virksomhed, som opfylder alle ønsker og behov.  

Ønsker du smagfuld og miljørigtig frokost på arbejdet?
Smagssans står klar til at hjælpe med alt fra frokost- og kantineordninger, kantinedrift og catering.

De brænder for at levere sunde og velsmagende frokost til din arbejdsplads, samtidig med at der er tænkt på miljøet og bæredygtighed. Maden laves altid fra bunden og anrettes indbydende, når den serveres.

Deres unikke produktionssystem gør, at de nemt kan tilpasse løsninger efter din virksomheds behov og budget.

Send til en kollega

0.034