23948sdkhjf

Besøg Aalborg Storcenter i sommerferien

Nu kan aalborgenserne igen besøge Aalborg Storcenter til en fornøjelig handelsoplevelse - med forbehold, naturligvis.

Tag turen forbi storcentret og oplev de mange specialbutikker og restauranter, alt sammen under det samme tag.

Her kan du få et overblik nye tiltag hos Aalborg Storcenter, samt en oversigt over, hvad man kan bruge storcentrets app og pointsystem til.

Hent Aalborg Storcenters App
Aalborg Storcenter dækker over 51.000 m² og huser over 75 specialbutikker med medarbejdere, der blot venter på at betjene sine kunder. Du kan være på forkant med dine køb ved at hente Aalborg Storcenters app til iPhone eller Android, hvor du kan følge dine yndlingsbutikker.

Selvom Aalborg Storcenter har skåret events og lignende væk fra kalenderen, er det ingen grund til at blive væk, tværtimod. Der er nemlig udviklet en app til de besøgende, hvor der kan optjenes point ved hvert besøg, som kan indløses til præmier såsom:

Tøj
Præmieshoppen kan blandt andet indeholde præmier til lækre og bløde bambusstrømper fra butikken Nielsens Herre.
Sko
Det er før set, at præmieshoppen har indeholdt præmier fra PAW Sko, hvor man eksempelvis kan vælge et par gummistøvler eller andre sko.
Gavekort
Aalborg Storcenter er ikke bleg for at dele ud af gavekort i præmieshoppen. Med et gavekort kan du selv vælge, om du vil handle i en specialbutik, i Bilka eller i bistroen.

Præmieshoppen skifter til tider indholdet af præmierne ud, og det er derfor ikke sikkert, at det er netop de ovenstående præmier, man kan vælge for sine point.

Følg med online
Aalborg Storcenter har lanceret deres magasin ASTC online, hvor det førhen kun har været i fysisk form. Her kan man følge med i tilbud og nyheder fra forretningerne, og andre nye tiltag i huset, hvis man ønsker at holde sig opdateret på, hvad der sker i storcentret over sommeren.

Gavekortet giver frihed til selv at vælge
Du kan købe et gavekort til Aalborg Storcenter, der gælder til alle butikkerne på nær et par enkelte undtagelser. Med et gavekort til storcentret kan du handle i både specialbutikkerne men også i Bilka, så du kan med sikkerhed altid finde noget at bruge gavekortet på.
Man kan også købe et tank-selv gavekort til Aalborg Storcenter, som koster 10 kroner. Med et tank-selv gavekort, kan du helt selv tanke et gavekort op, når det passer dig - så har du altid en gave klar, hvis der eksempelvis skulle dukke en uventet fødselsdag op.

Det er en yderst genial gaveidé til ham eller hende, til konfirmanden eller til studenten.

Send til en kollega

0.031