23948sdkhjf

Personlig frokostordning til din virksomhed

Som virksomhed er det vigtigt at vælge den rette frokostleverandør, der opfylder de ønskede behov samt budget. En god og lækker frokostordning på arbejdspladsen er nemlig med til at skabe bedre performance samt trivsel på arbejdspladsen.

Uden mad og drikke, duer helten ikke
Dette ordsprog rammer ikke helt ved siden af, når det kommer til en medarbejders præstation og produktivitet i løbet af en arbejdsdag. 

Derfor er det vigtigt at din virksomheds frokostleverandør vælger råvarer og sammensætter maden til jeres fordel. Set ud fra et ernæringsmæssigt og trivselsmæssigt perspektiv er der mange fordele ved at implementere en god og varieret frokostordning i din virksomhed. 

Maden vi indtager har ikke kun stor betydning for medarbejderens produktivitet og præstationsniveau, men også for deres velbefindende. For at fungere optimalt skal man tage højde for myndighedernes anbefalinger vedrørende varieret og sund kost. 

Frokosten er nemlig også en vigtig og betydningsfuld pause, hvor medarbejdere har mulighed for at koble af og være sociale sammen med kollegaer, hvilket i høj grad styrker det interne fællesskab og trivslen på arbejdspladsen.

Det betaler sig som virksomhed at have fokus på en god og nærende frokostordning, da det øger velværen, produktiviteten og trivslen, samt reducerer sygefraværet hos medarbejdere. At få serveret lækker frisk og velsmagende mad er noget, de fleste foretrækker frem for en kedelig medbragt madpakke. 

Frokost til gavn for alle 
Er du en mindre eller større virksomhed, som mangler en lækker og velsmagende frokostordning til at forkæle dine medarbejder? Eller er du en frokostleverandør, hvis passion er at levere lækker og velsmagende mad til virksomheder?  

FrokostOversigten arbejder for direkte dialog og samarbejde mellem leverandører og kunder, så kunden får direkte og personlig kundeservice og er sikret et køkken der engagerer sig i netop kundens behov. 

Hvad enten du har brug for en frokostordning i København eller en frokostordning i Nordsjælland, eller andre dele af landet, så kan du via FrokostOversigten finde den rette leverandør til din virksomheds behov og budget.  

Send til en kollega

0.063