23948sdkhjf

Gør en smartphone billigere, køb den med abonnement

Mangler du en ny telefon, men synes at prisen for en helt ny smartphone måske er mere end det, du har råd til? Så kan du altid vælge at købe en smartphone med et abonnement.

Når du køber en smartphone med abonnement, bliver prisen delt over nogle måneder, og ovenikøbet får du et abonnement fra din valgte telefonudbyder. Det er nem måde at dele eller forskyde det fulde beløb for telefonen, uden at det kan mærkes gevaldigt på pengepungen.

Men hvilken smartphone skal du så vælge? Hvad med en den nye Samsung Galaxy S20? Den er spritny, og har været på det danske marked i under et år, da den blev lanceret i februar 2020.

Mobilen er en af de få, der kan koble sig til det nye 5G-signal – og så har den et fabelagtigt kamera, og lang batterilevetid.

Samsung S20 – køb den med eller uden abonnement
Hos Telmore kan du så den nye Samsung S20 med eller uden abonnement. Hvis køber den med abonnement, kan prisen hurtigt blive noget mere overskuelig. Samsung Galaxy S20 pris uden abonnement ligger nemlig på 7.799 kroner. Hvis du ikke ønsker at købe Galaxy S20 kontant, kan du vælge fire andre muligheder – kontant med abonnement og abonnement med et afdrag på enten 6, 12 eller 24 måneder.

Vælger du at dele prisen op og afdrage over flere måneder, bliver prisen noget billigere. Hvis du vælger 24 måneder, er det 312 kroner, 12 måneder kommer til at koste 624 kroner, og et afdrag i seks måneder, kommer til at koste 1.248 kroner. Alle priserne er per måned, og der følger et abonnement med en binding på seks måneder med.

Du kan også vælge at købe din nye Galaxy S20 kontant og med abonnement – så koster den dig 7.488, og er altså stadig billigere end hvis du køber den uden abonnement.

Galaxy S20 – 5G ready, lækkert kamera og lang levetid på batteri
Samsung Galaxy S20 er som en af de få smartphones i Danmark, klar til at koble sig på det nye, hurtige 5G-signal. Det betyder, at du med denne mobil kan få hurtigere forbindelse og downloads, når du benytter dig af din mobildata, hvis den kører på 5G.

Samsung Galaxy S20 kører også på 4G, så det er intet problem at bruge mobilen, hvis ikke du bor tæt nok på en 5G-mast til at få ordentlig forbindelse.

Samsung Galaxy S20 har et formidabelt kamera på 64 megapixels, og mobilen skyder yders gode billeder i høj kvalitet uanset belysning i rummet eller udenfor. Derudover kan du også zoome op til 30 gange med telefonens kamera, og optage videoer i 8K.

Samsung Galaxy S20 holder også rigtig længe på batteriet. Selvom du bruger mobilen ofte, vil du ikke opleve, at du skal oplade mobilen hele tiden. Oftest behøver den kun at oplade natten over, og så holder batteriet hele dagen lang.

Samsung Galaxy S20 er en flot og lækkert mobil i et glat og overbevisende design. Hvis du ikke kunne lide de runde kanter fra tidligere Samsung-modeller, kan du glæde dig, da Samsung Galaxy S20 ikke har de afrundede kanter.

Samsung Galaxy S20 er en god gave – enten til dig selv eller en, du holder nær.

Send til en kollega

0.031