23948sdkhjf

Til dig, der har mistet: Derfor er en bedemand uundværlig

Er du pårørende til en, der er afgået ved døden, kan hverdagen pludselig synes at være en anden. Du har ikke længere samme overskud men mest af alt lyst til at ære og mindes afdøde i fred og ro blandt familie og venner.

For det kan være svært at rumme andet end sorgen. Derfor bør du alliere dig med en bedemand, som kan hjælpe dig med at løfte den opgave, du som pårørende nu engang står overfor. En bedemand med fokus på omsorg og etik. En bedemand, som forstår at indfri dine ønsker og afdødes sidste vilje i form af en mindeværdig og smuk begravelse eller bisættelse i afdødes ånd.

Tid til samvær
Når man skal afholde en sådan begivenhed, kommer følelserne ofte uden på tøjet, og det kan være svært at bevare overblikket. Hos Jammerbugt Bedemand er man med dig hele vejen, så du ikke skal stå alene. Bedemanden vil tage sig af alt det praktiske, så du kan have fokus på samvær med venner og familie. 

Hos Jammerbugt Bedemand har man mange års erfaring med at tage afsked med mennesker i Brovst, Jammerbugt, Vendsyssel og omegn, hvorfor man har den dybeste respekt for opgaven og stor forståelse for, hvad de pårørende gennemgår. Det er derfor Jammerbugt Bedemands fornemmeste opgave at hjælpe de efterladte med at håndtere og bearbejde sorgen.

Bedemandens hjælp
Faktisk er der næsten ingen grænser for, hvordan Jammerbugt Bedemand kan være behjælpelig. Lige fra udfyldelse og forsendelse af papirer, kontakt til præst og kirkegård for fastsættelse af begivenhed, afhentning og kisteilægning af afdøde, bestilling af kiste og/eller urne, bårebuketter, kranse, dødsannonce i udvalgte medie, salmehæfter, gravsten, afhentning af kiste, ansøgning om begravelseshjælp, anmeldelse af dødsfaldet til de offentlige myndigheder og meget mere. 

Ved at overlade disse praktiske opgaver til bedemanden, får du altså mere tid til dig og dine kære - og i en tid, hvor man har mistet, er der intet andet, som er mere værd. Er du bosiddende i Nordjylland, nærmere bestemt Jammerbugt og Vendsyssel, så kan du kontakte Jammerbugt Bedemand ved Kirsten Steffensen.

Send til en kollega

0.062