23948sdkhjf

Opgrader din have med et drivhus

Så snart solen titter frem og begynder at varme, bruger de fleste flere og flere timer i deres have. Det er skønt at nyde det gode vejr med familie og venner udendørs, og en flot og indbydende have gør oplevelsen endnu bedre.

Dette indhold er sponsoreret.

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din have, kan du overveje om det måske er på tide at få et drivhus eller et orangeri. Drivhuse bliver mere og mere populære. Du vil helt sikkert ikke fortryde investeringen, da et drivhus eller orangeri i haven giver massere af fede nye muligheder. Nyd din morgenkaffe, slap af om eftermiddagen eller læs en bog i dit drivhus. Læs med her, og få en ide om nogle af de ting, du kan gøre med et drivhus i haven. 

Drivhus
Et drivhus er en skøn måde at få gang i de grønne fingre på. Her kan du vælge at dyrke grøntsager, frugter og krydderurter. Det er skønt bare at kunne gå ud i haven, og plukke lækre ingredienser til madlavningen. Vælg et drivhus som passer til dit behov og størrelsen af din have. Der findes mange forskellige størrelser og former for drivhuse, så du kan helt sikkert finde et, som passer lige til din have og dit behov. Du kan indrette dit drivhus på mange forskellige måder. Du kan eksempelvis lave en lille plads hvor du kan sidde og nyde duftene og varmen i drivhuset med familie og venner. Eller du kan dedikere alt pladsen til dyrkning af planter, og få fuldt udbytte af kvadratmeterne til skønne og velsmagende planter. 

Orangeri
Det er blevet mere og mere populært at anlægge et orangeri i haven. Her er meningen oprindeligt at citrusfrugter skal have lov at gro og værnes mod kulde og frost. Fyld dit orangeri op med skønne sydlandske frugter som citroner og figner. Et orangeri har ofte rigtig god plads, så der også er mulighed for at kunne sidde og nyde de fine og velduftende omgivelser. Placer citrustræer i nogle af hjørnerne, og lad dem vokse op og belejre og indkapsle dit fine orangeri. På den måde får du virkelig skabt en skøn og sydlandsk stemning. Du kan også lade vindruer vokse og indkapsle indgangen og loftet, så det får et helt særligt og vidunderligt udtryk. Vil du sikre dig at du stadig kan mærke solens stråler med familie og venner i dit orangeri, så sørg for at plante citrustræer og eventuelt vindruer i en af enderne, så du stadig kan få glæde af solen i den anden ende. 

Send til en kollega

0.031