23948sdkhjf

Utallige løsninger i stål, rustfrit stål og aluminium

Inden for produktion og bearbejdning af jern og metal er der et hav af muligheder man skal tage stilling til, når man har et projekt, der skal realiseres.

Når du som kunde skal finde den rette leverandør til at konstruere eller producere løsninger der passer til dine behov, så er det ideelt at finde en samarbejdspartner der har et indgående kendskab til branchen og som kan samle hele produktionsprocessen under ét tag. På den måde er du sikret et effektivt forløb og sparer tid og ressourcer på at skulle ud og finde andre aktører til at varetage forskellige dele af projektet.

Derfor er det optimalt som bygherrer at finde en samarbejdspartner, der kan udføre alle processer i samme hus, uanset projekts størrelse og omfang.   

Inden for industriel produktion findes der et bredt udvalg af ydelser, som imødekommer dine behov.

Ved produktion i stål, rustfrit stål og aluminium kan der være behov for kæmpe konstruktioner til små komplicerede dele. Står du eksempelvis og har behov for materialetilskæring af enkelte emner, bukning af emner, serieproduktion i faste materialer eller svejsning af emner i tyndplader, profiler samt kraftige stålkonstruktioner? Scangineering står klar til at tilbyde en produktion med en bred vifte af løsninger inden for materialer som aluminium, stål og rustfrit stål. De kan være med i alt fra idégenerering og udarbejdning af designet til udførelsen af produktet og til efterservicen.

Total- eller underleverandør der opfylder dine behov
Scangineering er en del af ingeniør- og produktionsvirksomheden Scancab. Scangineering leverer både del- og totalløsninger, som igennem et kompetent og skræddersyet rådgivningsforløb sikrer resultater af højeste kvalitet og som udføres under ét tag til industrien og produktionsvirksomheder i Danmark og resten af verden. Scangineering er certificerede og alle deres produkter gennemgår relevante tests og kvalitetsvurderinger, så de lever op til branchens høje krav.

Send til en kollega

0.032