23948sdkhjf

Find din næste byggegrund i Løgstør

Har du og din samlejer besluttet jer for, at postnummeret skal hedde 9670 næste gang? Så er I ikke de eneste, for Løgstør bliver mere og mere attraktiv for familier, der ønsker at udleve deres byggedrømme.

I denne artikel bliver du klogere på, hvor du med fordel kan bygge dit næste hus i Løgstør.

Golfparken
Det vestlige af byen smyger sig langs limfjorden, hvilket gør Løgstør til en sand perle, hvor havnelivet indbyder til dejlige stunder, når vejret tillader det. Ønsker du, at I skal bygge jeres fremtidig hus i omgivelser nær vandet, er Golfparken oplagt for jer. Grunden er placeret på toppen af Golfparken, hvilket inviterer til store vinduespartier og naturskøn udsigt i alle døgnets timer.

Grundene er desuden velegnet til børnefamilien eller den kommende børnefamilie, for de er placeret tæt på både børnehaver, skole og byens moderne idrætscenter Lanternen.

Sjægten og Vestervangs Allé
Disse to adresser er også et oplagt valg, hvis du ønsker at bosætte dig i et nybygget hus i Løgstør. Sjægten er opkaldt efter en sjægt, der er en mindre båd. Navnet er opstået af gadens placering nær byens ikoniske kanal - Frederik VII’s kanal. Det betyder, at du har vand nær din baghave, så du let kan følge stien og nyde vandets beroligende skvulpen.

Vestervangs Allé krydser med Sjægten, hvorfor begge adresser deler samme fordelagtige placering. Disse er både velegnet til dem, der elsker et slag golf, for byens golfbane er indenfor kort rækkevidde. Derudover er både skole, børnehave og Lanternen også tæt på adresserne, så de tilgodeser også børnefamilien.

Majsmarken
I den sydlige del af byen ligger Majsmarken, og det er ikke uden grund, at den har sådan et naturskønt gadenavn. I dette område er der grønt, så langt øjet rækker, hvilket tiltaler dem, der gerne vil bo nyt men i naturlige omgivelser.

Området omfavner familier med børn, idet placering er tæt på mange af hverdagens tiltag. Der er kort cykelafstand til byens folkeskole, børnehaver og fritidsaktiviteter. 

Det er ikke uden grund, at byggegrunde i Løgstør hurtigt bliver reserveret. Byen rummer både et stærkt lokalsamfund, gode muligheder for foreningsliv og skolen har gennemgået en større renovering, der hæver elevernes daglige gang der. Et bud på gode byggegrunde i Nordjylland må i sandhed siges at befinde sig i Løgstør. 

Send til en kollega

0.031