23948sdkhjf

Værdifuld spildevandsrensning til dine processer

Bortskaffelse af industrielt spildevand er ofte en tung udgift for virksomheder, samtidig med at det også er skadeligt for miljøet. Det kan derfor være en fordel at anskaffe et rensningsanlæg, der omdanner spildevand til en værdifuld ressource.

Ved forskellige industrielle processer forekommer der ofte store mængder spildevand, som kan give forskellige udfordringer. Processer inden for en lang række industrier, eksempelvis ved metalbearbejdning og metalproduktion, er afhængige af vand til behandling af deres emner, som efterfølgende ikke kan udledes til kloak, men skal bortskaffes professionelt.

Der er flere vandintensive processer inden for eksempelvis metalbearbejdning og metalproduktion, som kan indeholde miljøskadelige forureninger. Dette kan blandt andet være aktiviteter som:

  • Metalskæring
  • Overfladebehandlinger
  • Støbning
  • Rensning og affedtning
  • Rensnings- og kemiske bade
  • Galvano industri
  • Slibning og polering
  • Tryktests

Spildevandet fra de ovenstående aktiviteter kan blandt andet indeholde rester af tungmetaller, olier eller kemikalier, som medfører, at virksomheden skal betale ekstra til spildevandsselskaber for behandling af spildevandet.

Bortskaffelse af spildevand har ofte høje omkostninger og er forureningsintensivt at behandle. I stedet for at få renset spildevandet eksternt, kan din virksomhed spare penge på at behandle spildevandet selv. Det er derfor en fordelagtig løsning at få implementeret et optimalt renseanlæg, som omdanner uundgåelige affaldsstoffer i spildevandsprocesser til en værdifuld ressource for din virksomhed.

Find en kosteffektiv, nem og bæredygtig løsning
Hos Envotherm finder du alsidige og fuldt automatiserede rensningsanlæg til alle virksomheder, som har processer der medfører proces- eller spildevand, uanset størrelse. Deres højteknologiske løsninger implementeres nemt, effektivt og bæredygtigt i din virksomhed, hvor deres anlæg renser og recirkulerer dit vand, så det kan bruges igen og igen. 

Gennem køb eller leje af et rensningsanlæg fra Envotherm opnår du besparelser på energi, vand, downtime og bortskaffelsesomkostninger. De foretager gerne gratis test af dit spildevand, så du er sikret den rette løsning til dine processer.  

Send til en kollega

0.078