23948sdkhjf

Få tips til at vælge den bedste robotplæneklipper

Vil du også gerne have en pæn græsplæne om sommeren? Hvis du samtidig vil slippe for selv at skulle slå græsset, så skal du investere i en robotplæneklipper. Her kan du læse om, hvad du skal se efter, når du skal vælge en robotplæneklipper.

Er du også træt af besværet med at skulle holde din græsplæne pæn i løbet af sommeren?

Med en robotplæneklipper er det slut med at bruge tid på at slå græs. En robotplæneklipper klarer græsslåningen selv, og du kan med de fleste robotplæneklippere selv bestemme, hvordan græsset skal slåes, og hvor ofte.

Vælg robotplæneklipper ud fra din have
For at vælge den rette robotplæneklipper, er der en række ting, du kan vælge ud fra.

Først og fremmest skal du være sikker på, at den robotplæneklipper du vælger, også kan håndtere en have med det areal, som du har – specielt hvis du har en forholdsvis stor have.

Ikke kun arealet på haven, men også dens opbygning har betydning for hvilken plæneklipper, du skal vælge. Hvis du har en række niveauskift i haven med små bakker og lignende, skal du være sikker på, at robotplæneklipperen kan håndtere dette. Det samme gælder, hvis du har buske og bede, som den skal kunne navigere rundt om.

Det kan også være, at du skal overveje, hvilket støjniveau din fremtidige robotplæneklipper må have. Mange vælger at have robotplæneklipperen til at slå græsset om natten, men hvis du gerne vil have den til at slå græsset om dagen mens du selv benytter haven, kan du overveje, om du skal have en støjsvag udgave.

I og med at mange sætter deres robotplæneklipper til at slå græs om natten, kan det også være vigtigt at vælge en robotplæneklipper med en god tyverisikring. De fleste robotplæneklippere har en tyverisikring som GPS og automatisk lås, som deaktiverer robotplæneklipperen, hvis den bliver flyttet uden for et bestemt område.

Hvis du gerne vil have din robotplæneklipper til at køre om natten, er det også en god idé, hvis du vælger en, som er sikret mod at køre over pindsvin. Pindsvin er truet i Danmark, og hvis robotplæneklipperen ikke har en automatisk stop-funktion, når den møder noget uventet, kan det forårsage store skader på et pindsvin – og fx ting som du har tabt eller glemt på græsset i løbet af dagen.

Få den rette rådgivning
For at du kan være sikker på, at du får den helt rette robotplæneklipper til din have, kan du med fordel søge rådgivning inden du køber.

XL-BYG fører en række robotplæneklippere, og her finder du kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig til at finde lige den robotplæneklipper, som passer til dit behov.

Vælger du den rette robotplæneklipper, kan du sætte et stort kryds over græsslåning på din to-do-liste over havearbejde og blot nyde en velklippet græsplæne hele sommeren.

Send til en kollega

0.031