23948sdkhjf

Køb kontorartikler med god samvittighed

I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du finder frem til de kontorartikler, som har relevans for dit kontor eller arbejdsplads.

Er du på udkig efter nye kontorartikler, så er du kommet til det helt rigtige sted!  Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for, hvorfor kontorartikler fra Lyreco kan handles med god samvittighed.

 Hvad er dine behov?
 Når du skal finde frem til de kontorartikler, som du har brug for, så handler det først og fremmest om dine behov. Du kan prøve at stille dig selv spørgsmålet: Hvilke kontorartikler skal jeg bruge for at passe mit arbejde på den bedst mulige måde? I den forbindelse kommer man ofte i tanke om situationer, hvor man har – eller har haft - brug for en given kontorartikel.

Det kan også være, at du har en række eksisterende kontorartikler, der trænger til at blive skiftet ud. Det kunne for eksempel handle om highligtere, som du bruger til at markere med. Disse holder ikke for evigt, hvorfor det kan være relevant at skifte dem ud en gang i mellem.

Der findes mange forskellige former for kontorartikler
 Kontorartikler er bredt begreb, som dækker over en lang række gentande. Som udgangspunkt kan du opdele kontorartikler i de nedenstående punkter:

  • Kontortilbehør
  • Skriveredskaber
  • Mapper og ringbind
  • Tavler og præsentation
  • Etiketter
  • Skilte
  • Blokke og papir
  • Kalendere
  • Stempler

Under alle disse kategorier findes der en masse underkategorier, som tilsammen udgør stort set alle de kontorartikler, du kan komme i tanke om.

En bæredygtig dagsorden
Hos Lyreco fylder miljøet meget. Derfor bliver der også fokuseret meget på, hvordan de hele tiden kan forbedre sig i forhold til genbrug, bæredygtighed og grøn omstilling – og dette er også noget, som du kan mærke som kunde. Lyreco vil altid kæmpe for en grønnere dag i morgen!

Bæredygtighed er et element, som er begyndt at fylde mere og mere i vores hverdag, hvorfor det er noget, som man ikke kommer udenom. Når virksomheder begynder at omstille sig til at blive mere og mere bæredygtige, kan det sprede sig som ringe i vandet.

Hvis bare én person kan blive mere bæredygtig, fordi Lyreco kæmper for en sag, er det en sejr. Det handler om at løfte i flok, så verden kan forblive et sted, hvor man kan opholde sig om 100 år. Det er et fælles ansvar!

Send til en kollega

0.031