23948sdkhjf

Optimér arbejdsgangen med et bord

Hvis du gerne vil have et lækkert kontorlandskab, som dine medarbejdere trives i, så er det et klogt valg at lede efter fleksible kontormøbler, der kan justeres efter individuelle behov. På den måde behøver du som virksomhedsejer ikke at indkøbe mange forskellige modeller borde og stole, men kan købe billigt og smart ind til fordel for både dig og dine kontoransatte.

Når det gælder skriveborde, er et hæve sænkebord den ideelle løsning at se efter. Du behøver ikke at gå på kompromis med stil, funktionalitet eller komfort, hvis du vælger det rigtige skrivebord. Hos AJ Produkter forhandler de hæve sænkeborde i så forskellige mål som 200x100 og helt ned til 120x75, så der er noget for både store kontorlandskaber og små hjem.

Gå efter et bord med flere funktionaliteter i et

Ved at købe hæve sænkeborde, der kan justeres elektronisk og som samtidigt er billige og ergonomisk helt i top, har du gjort dig selv en kæmpe tjeneste. Vælg for eksempel et Flexus hæve sænkebord fra AJ Produkter, der drives af en kraftig motor, der holder i mange år og som giver en løftehastighed på 25 mm/sek.

Skriveborde skal gerne være praktiske og fungere som en basis for alt muligt andet, derfor er Flexus-bordet også enormt nemt at betjene, og så har det en smart midterbue, der giver dig yderligere støtte til arme og håndled, så du kan undgå belastningsskader og musearme. Hæve sænkebordet kommer med hele syv års garanti og er fremstillet i kronospan med en praktisk laminatbordplade, der er let at rengøre.

Når man skal vælge skriveborde til kontoret, om det er hjemme eller til en virksomhed, så er det som regel ret vigtigt at se på, hvilken overflade, der skal arbejdes på. Med Flexus-bordet er det dog mindre vigtigt, da du med de justerbare fødder kan tilpasse og stabilisere hæve sænkebordet på de fleste overflader.

Find et skrivebord i din stil og til dit rum

Når man skal vælge skrivebord til et helt kontorlandskab, gør ens valg meget for helhedsindtrykket af rummet. Det kan for eksempel være, du gerne vil gøre optimalt brug af rummet, men ikke vil have skrivebordene til at fremstå klodsede, så rummet virker overfyldt. I det tilfælde er det en god idé at se efter borde uden tværbjælker, da de syner lettere rent visuelt. Du kan med fordel også se efter hjørneborde, som hos AJ Produkter også fås som hæve sænkeborde, så du ikke går glip af funktionaliteten.

Hvis du har et rum med et lidt spøjst layout, kan det være svært at finde ud af, hvordan man skal placere skrivebordene, og hvilken form de skal have. Men her kan et L-formet skrivebord være din redning, da det giver mere gulvplads og har flere funktioner. Et L-formet skrivebord kan blandt andet bruges, hvis din kontorplads også skal kunne fungere til møder eller kundekonsultationer. Midterbuen, som du finder i for eksempel Flexus-modellen, er ideel til dig, der gerne vil have alt inden for rækkevidde, da du nærmest sidder midt i bordet. Mulighederne er mange, så det er bare at søge løs.

Send til en kollega

0.016