23948sdkhjf

Få hjælp til dit ecommerce product data feed

Hvis du har en online forretning og ønsker at sælge dine produkter, bør dit mål være at fremvise din virksomheds produkter med den rette information på den bedst mulige måde. Uanset hvilken kanal du vælger at sælge gennem, forventer dine potentielle kunder at kunne finde information om produkterne, som er præcis, omfattende og up-to-date. Derfor er det at bygge og optimere et ecommerce product data feed essentielt for dig som online forhandler.

Manuel håndtering kan være tidskrævende

Som sælger af en tjeneste eller et produkt online, har du selvsagt et ønske om at nå ud til de rigtige mennesker på det helt rigtige tidspunkt. Derfor forsøger du med stor sandsynlighed også at sælge dit produkt gennem flere kanaler. Dette kan dog være både besværligt og tidskrævende. Uanset hvilken kanal du vælger at sælge gennem, vil denne nemlig have sine helt egne sæt af regler og krav til det data feed, som du give dem. Problemet opstår i og med, at disse regler og krav differentierer fra kanal til kanal.

Den gør-det-selv-proces det er at skabe nye feeds på egen hånd i det rette format, og samtidig sørge for jævnligt at analysere, optimerer og importerer ny data til de forskellige kanaler kan derfor være et uendeligt projekt.

Søg hjælp til at forenkle processen

Heldigvis findes der måder, hvorpå du kan forenkle arbejdsprocessen. WakeupData er en af de virksomheder, der kan tilbyde dig en løsning, som er både tids- og pengebesparende, samtidig med at den er skræddersyet til dit behov som online forhandler.

Ved at benytte WakeupData kan du importere dit ecommerce product data feed i nærmest ethvert formater til deres Cloude-baserede platform, og efterfølgende bruge deres simple, brugervenlige interface til nemt at optimere dine data. Du får blandt andet muligheden for at forbedre titler, tilføje manglende data eller fjerne uønsket tekst og billeder. 

Opdateres alle steder på én gang

WakeupData kan analysere dit ecommerce product data feed i løbet af kort tid, og sørge for alle de nødvendige værktøjer til at forbedre forskellige faktorer. Når du er klar til at eksportere, har deres platform forududfyldte templates, som er klar til brug på samtlige kanaler efter dit valg. Skulle du ændre noget i dit ecommerce product data feed, udfylder de automatisk de data for dig i løbet af få minutter. Bekymringer om hvorvidt lagerbeholdning, særlige tilbud eller rabatter bliver overført til alle dine salgskanaler kan lægges bag dig, da WakeupData kan planlægge dine feed imports til at opdatere sig automatisk hver dag. På den måde kan du styre al din data fra ét sted på en nem og tilgængelig måde.

Send til en kollega

0.031