23948sdkhjf

Rejser til Italien med Best Travel

Rejser til Italien er en drøm for mange danskere, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Landet byder på en overflod af vidunderlige oplevelser, uanset om du foretrækker det frodige nordlige Italien omkring Gardasøen og den italiensk-franske Riviera eller de charmerende destinationer i det sydlige Italien som vulkanøen Ischia og Sicilien med sin rige kulturarv.

Hvis du drømmer om en ferie i Italien, kan du finde din næste rejse blandt Best Travels mest populære destinationer.

Når du rejser til Italien med Best Travel, kan du forvente en række fantastiske oplevelser. Deres erfarne rejseledere, hvoraf flere har bopæl i Italien, er dedikerede til at sikre, at din rejse bliver uforglemmelig. De har udarbejdet et gennemarbejdet udflugtsprogram baseret på deres mere end 20 års erfaring.

På rejsen vil du også kunne nyde skønne måltider fra det verdensberømte lokale køkken og bo på gode hoteller med den bedste beliggenhed. Best Travel sørger også for at tilføje en positiv lille overraskelse eller to på rejsen for at gøre din oplevelse endnu bedre.

Italien byder på vidunderlige oplevelser

Italien byder på en mangfoldighed af vidunderlige oplevelser fra nord til syd, øst til vest. Derfor er det også det land, hvor Best Travel tilbyder flest rejser. Uanset om du drømmer om at udforske de smukke kyster ved Amalfikysten, deltage i et flodkrydstogt på Po, eller tage på et fantastisk krydstogt i Middelhavet, er der noget for enhver smag.

Du kan også vælge at tilbringe din ferie ved Gardasøen, opleve den smukke vulkanø Ischia eller udforske de italienske og franske Rivieraer. Der er endda mulighed for at fejre jul i Norditalien eller besøge de berømte julemarkeder i Sydtyrol. Operaentusiaster kan nyde en unik oplevelse ved at deltage i en operafremførelse i Verona. Der er virkelig et utal af muligheder, når det kommer til rejser til Italien med Best Travel.

Hvis du ønsker at opleve vinmarkerne og den verdensberømte vinby Barolo i det nordlige Italien, kan du deltage i rejsen Opera i Verona - vin i Barolo. Her vil du kunne nyde de smukke landskaber, besøge vinmuseet WiMu og endda se det unikke Proptrækker Museum.

Ved Gardasøen kan du besøge Riva del Garda, en hyggelig by med snævre gader og stræder, hvor du kan nyde lækre måltider og se de berømte seværdigheder som Torre Apponale. I Venedig kan du opleve byens romantik og besøge berømte steder som Markuspladsen og La Piazzetta.

Ved Amalfikysten kan du udforske charmerende byer som Maiori og nyde de maleriske landskaber samt besøge en fantastisk botanisk have. På Sicilien kan du opleve Etna, Europas højeste vulkan, og udforske tempelruiner og bygningsværker med en rig kulturel og historisk arv. På øen Ischia kan du nyde velvære og afslapning i de frodige omgivelser samt besøge fæstningen Castello Aragonese.

Hvis du ønsker at kombinere naturoplevelser med storbyens pulserende liv, kan du deltage i en rejse til Toscana og Rom, hvor du vil få mulighed for at udforske de naturskønne landskaber i Toscana og opleve de storslåede seværdigheder i Rom.

Praktiske oplysninger om rejser til Italien med Best Travel

Når det kommer til praktiske oplysninger om rejser til Italien med Best Travel, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Adaptere er normalt ikke nødvendige, da Italien bruger samme type stik som Danmark. Når det kommer til drikkepenge, er det kutyme at lægge 10-15% i restauranter, cafeer og barer, hvor "servizio" normalt opkræves.

På hoteller er det sædvanligt at lægge et beløb til personalet, og på udflugter anbefales det at give ca. 1 EURO pr. dag til chaufføren. Det er også vigtigt at være opmærksom på, at Italien har en række helligdage, hvor visse butikker og restauranter kan være lukket.

Hotelstandarden i Italien er generelt god, selvom værelserne ofte kan være enkelt indrettede, og badeværelserne kan være små. Italiens officielle valuta er EURO, og de fleste steder accepterer kreditkort, selvom mindre butikker måske kun tager imod kontanter.

Medbring gyldigt pas til rejsen

Du skal medbringe et gyldigt pas til rejsen, men der er normalt ikke behov for visum eller særlige vaccinationer. Det er vigtigt at være opmærksom på de lokale skikke og regler, såsom påklædning i kirker og respektfuld opførsel. På de fleste indkvarteringssteder i Italien opkræves der også en turistskat, som skal betales kontant direkte til hotellet.

Samlet set er rejser til Italien med Best Travel en fantastisk mulighed for at opleve landets skønhed, kultur og gastronomi. Uanset om du er interesseret i naturoplevelser, historiske seværdigheder, opera eller afslapning ved kysten, vil Best Travel kunne skræddersy en rejse til dine ønsker og behov. Så pak kufferten, og glæd dig til en uforglemmelig ferie i Italien.

Klik dig ind på Besttravel.dk og se de mange rejser, som Best Travel tilbyder til alverdens fantastiske destination rundt om i verden. Find øvrige firmaoplysninger om Best Travel og book din næste ferie til Italien allerede i dag.

Send til en kollega

0.031