23948sdkhjf

Inspiration til kontoret: Nye indretningstendenser

Mangler I inspiration til, hvordan kontoret skal indrettes - og synes I samtidig, at I har brug for nogle helt nye og originale idéer? Læs med her i artiklen, hvor vi giver jer nogle forslag!

Multifunktionelle arbejdsområder: Den moderne arbejdsplads

Mange arbejdspladser har prioriteret multifunktionelle arbejdsområder. Det er nemlig bevist, at andre omgivelser kan være med til at booste kreativiteten og energien hos medarbejderne. Generelt set er det bare en god idé at ændre en smule på omgivelserne i forhold til arbejdsopgaverne, så medarbejderne ikke sidder på den samme stol ved det samme bord hele dagen hver dag!

Nogle kontorer har eksempelvis et stille-rum, hvor der ikke må tales eller laves støj på anden vis. En medarbejder kan gå ind og bruge dette rum, hvis vedkommende har brug for total stilhed til en eller flere af sine arbejdsopgaver. Man kan også dedikere et rum til en “lounge”, hvor det er muligt at brainstorme over arbejdsopgaverne, være kreative i en gruppe eller noget helt andet.

Husk at fylde arbejdsområderne med det rette IT udstyr, så medarbejderne ikke skal slæbe deres eget frem og tilbage fra deres dedikerede skrivebord. Tastaturer, computermuse og andet tilbehør kan købes fra Deltaco, så de forskellige arbejdsområder er klar til at blive benyttet af medarbejderne. 

Kun fantasien sætter grænser for hvilke multifunktionelle arbejdsområder, I kan have på jeres kontor! Det handler blot om at finde ud af, hvad I mangler og hvordan jeres behov er. Det er unægteligt forskelligt fra virksomhed til virksomhed! Tal med medarbejderne om, hvilke multifunktionelle arbejdsområder, de kunne tænke sig.

Farver: Sæt gang i kreativiteten

Yderligere er farver også blevet et hit blandt kontormedarbejderne! Ligesom multifunktionelle arbejdsområder, giver farver liv og energi til hverdagen på arbejdspladsen. 

Nogle mener endda, at bestemte farver kan påvirke bestemte dele af vores hjerner. Grøn skulle efter sigende være med til at skabe ro, fordi grøn er naturens farve. Os mennesker reagerer nemlig på en helt særlig måde, når vi opholder os i naturen og er omgivet af forskellige grønne farver! Først og fremmest bliver vi meget roligere, hvilket kan have positiv indflydelse på vores stressniveau. 

Ligeledes mener nogle, at farven lilla kan have indflydelse på vores kreativitet. Hvis vi er omgivet af lilla nuancer, skulle vi efter sigende føle os mere kreativt stimuleret. Om det er sandt eller ej, er svært at svare på. Farverne påvirker os uden tvivl, men intensiteten af det er forskellig fra person til person.

Send til en kollega

0.062