23948sdkhjf

HMS Danmark - Lej trygt depotrum i Århus

HMS Self Storage Aarhus tilbyder en bekvem og økonomisk løsning for dem, der har brug for opbevaringsplads i Aarhus, uanset hvor lang tid de har brug for det

HMS Self Storage tilbyder opbevaring i deres centre i Randers, Hobro, Aalborg eller Aarhus. Og hvis du er studerende, kan du drage fordel af en studierabat på 20 % på alle deres rum i alle centre, hvilket er en fantastisk måde at spare penge på.

Du kan læse meget mere om dine muligheder for at leje et depotrum nær dig hos HMS Danmark. 

Døgnåben opmagasinering i Aarhus

HMS Self Storage Aarhus har plads til alle de ejendele, du ikke har plads til derhjemme. Du kan nemt få adgang til og fra deres opbevaringscenter i Aarhus, og du har mulighed for at komme til dine ejendele døgnet rundt med det nøglekort, du får udleveret. 

HMS Self Storage er Danmarks første opbevaringscenter for private, der holder åbent 24 timer i døgnet. De tilbyder en moderne og sikker opbevaringsløsning, som mange mennesker i dag har brug for. Du kan leje en boks når som helst, og den vil fungere som dit eget private depotrum.

HMS Flyttehjælp i Nordjylland og Midtjylland

HMS Danmark tilbyder en omfattende og professionel flyttehjælp i Nordjylland og Midtjylland til både privat- og erhvervskunder med førsteklasses service. Deres flyttemænd er kompetente, venlige og yder en fantastisk kundeservice, mens de passer på dine ejendele.

HMS Flyttehjælp tilbyder mange services:

  • Privatflytning
  • Erhvervsflytning
  • International flytning
  • Opbevaring
  • Totalservice

Det betyder konkret at du som flyttende kan være helt sikker på at dine ejendele er i gode og trygge hænder under flytning. Det er en kompleks proces at befinde sig i en flytning, hvor HMS Flyttehjælp vil være dig behjælpelig i mange henseende undervejs, uanset om det handler om flytning eller opbevaring. 

Send til en kollega

0.016