23948sdkhjf

Leder du også efter de bedste hoteller i Aarhus

Skal du med færgen fra Sjælland til Aarhus? Du får her en guide, hvor nogle af de bedste hoteller, Aarhus har at byde på, er repræsenteret. Samtidig får du også en guide over forskellige attraktioner, du bare skal opleve i Smilets by.

Find hoteller i Aarhus til ethvert budget

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et prisvindende hotel, som byder på mere end bare den gode beliggenhed midt i Aarhus, få hundrede meter fra ARoS Kunstmuseum. Hos Radisson Blu Scandinavia får du blandt andet luksuriøse værelser med aircondition, minibar, fladskærms-tv og mulighed for at spise på hotellets egne restauranter.

Hotel Ritz Aarhus City ligger også tæt på ARoS Kunstmuseum og Rådhuset. Her får du et hotel, som er kendt for dets arkitektur, nordiske indretning og gode service fra personalet. Værelserne indbyder til en rolig og behagelig atmosfære midt i storbyen.

Leder du derimod efter et hotelværelse til en overkommelig pris, er Wakeup Aarhus et rigtig godt valg. Wakeup Aarhus ligger lige ved siden af hovedbanegården og Bruuns Galleri. Der er derfor gode transport- og shoppingmuligheder. Næsten al kollektiv trafik kører gennem banegården og Park Allé, så der er gode muligheder for at komme nemt rundt og se alle seværdigheder og attraktioner, som byen har at byde på.

Aarhus har masser at byde på

Der er meget, du bare skal opleve i Aarhus. I Aarhus kan du gå dig en fantastisk tur i Botanisk Have eller Marselisborg Dyrehave. Hvis du går en tur i Botanisk Have, kan du også kigge forbi Den Gamle By. Den ligger kun et stenkast væk. Du kan også hygge dig på strøget og holde en shoppedag i de mange butikker, byen har at byde på. Hvis du elsker at gå på museum, så kan du besøge ARoS Kunstmuseum. Her kan du se alt, hvad et af Skandinaviens bedst besøgte museer har at byde på.

Leder du efter underholdning, er Aarhus helt sikkert også byen for dig. Her kan du tilbringe en dag i Tivoli Friheden og prøve de mange forskellige forlystelser. Tæt på Tivoli Friheden ligger Danmarks tredjestørste stadion. Så hvis du er fodboldfan, kan du tage en tur ind og se en AGF kamp med familien eller vennerne.

Tag en tur til Aarhus

Hvis Aarhus lyder som noget for dig, så book billetten, og tag færgen. Der er gode hoteller og en masse oplevelser, der venter på dig. Jyllands hovedstad og største by kan danne rammerne til en perfekt weekendtur. Der er noget for enhver smag og alle aldre.

Send til en kollega

0.032