23948sdkhjf

Billige brugte computere fra Datamarked.dk

Er du på udkig efter en brugt computer, der både er prisvenlig og i høj kvalitet? Så tilbyder vi hos Datamarked et omfattende udvalg af brugte stationære computere samt bærbare computere fra velrenommerede mærker som IBM, Lenovo, Fujitsu, HP og Apple (Macbook).

En brugt stationær PC kan være svaret, hvis du ønsker at spare penge uden at gå på kompromis med ydeevnen. Vores omfattende udvalg giver dig mulighed for at finde den helt rette computer, der opfylder dine specifikke behov, uanset om det er til studier, kontorarbejde eller gaming.

Alle vores brugte computere gennemgår en omfattende testproces inden salg og bliver nyinstalleret med enten Windows eller iOS, så de er klar til brug, når de når frem til dig. Priserne inkluderer moms for din bekvemmelighed.

Brug for vejledning til dit næste PC-køb?

Hvis du føler dig usikker på, hvilken computer der passer bedst til dig, kan vores PC Guide være til stor hjælp. Den giver dig nyttige råd og vejledning til at træffe den rigtige beslutning for dine behov.

Det kan være en udfordring at vælge den rette stand, når du overvejer at investere i en renoveret computer. Hvad kan du forvente i form af fejl og mangler på computeren? Hvor længe holder batteriet strøm, og kan der være skader på skærmen?

Hos Datamarked arbejder vi med tre forskellige niveauer af stand, som vi kalder for "grades." Når vi modtager brugte bærbare computere fra vores samarbejdspartnere, bliver de grundigt rengjort og kontrolleret af vores erfarne teknikere. 

Afhængigt af antallet af kosmetiske fejl tildeles hver computer en passende grade.

  • Grade A-computere fremstår typisk som nye og har færrest mulige ridser. Vælg denne grade, hvis du ønsker en computer i fremragende visuel stand.
  • Hvis du gerne vil spare lidt penge eller opgradere til en lidt hurtigere model, kan du med fordel vælge en Grade B-bærbar. Disse computere har almindelige brugsspor og kan have mindre fejl på skærmen, som ikke er til gene under brug.
  • Er du på udkig efter en meget budgetvenlig computer til værkstedet eller lignende formål, kan Grade C være løsningen. Her kan du forvente tydelige ridser, buler og mulige defekter som fx ikke-fungerende USB-porte. Til gengæld kan du ofte finde en bærbar til langt under 1.000 kr.

Uanset hvilken grade du vælger, garanterer vi, at computeren er fuldt funktionsdygtig og klar til at opfylde dine behov. Så tøv ikke med at udforske vores udvalg af brugte stationære computere og gør et klogt valg for både din økonomi og dine computermæssige krav.

Lenovo: Din billige og kvalitetsbevidste valg

Er du på udkig efter en brugt Lenovo bærbar computer, køb her til en pris, der ikke sprænger budgettet? Hos os finder du et imponerende udvalg af prisvenlige og renoverede Lenovo bærbare, der lever op til de højeste standarder.

Vores Lenovo bærbare har tidligere været anvendt i erhvervsmæssige sammenhænge, hvilket sikrer, at de er af en højere kvalitet end almindelige forbrugerbærbare. Vi garanterer, at den brugte Lenovo bærbar, du modtager, er blevet omhyggeligt rengjort, nyinstalleret og klar til brug, så snart den er i dine hænder.

Vores mål er din fulde tilfredshed, og vi tilbyder derfor en 14-dages tilfredshedsgaranti. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din købte Lenovo bærbar, kan du returnere den og få din betaling refunderet.

Alle vores Lenovo bærbare leveres med strømforsyning og 220V-kabel samt er udstyret med et installeret operativsystem, så du er klar til at tage din nye computer i brug med det samme.

Vælg Datamarked.dk som din pålidelige partner til at opfylde dine computerbehov. Med vores omfattende udvalg af brugte Lenovo bærbare får du en kvalitetsmaskine til en overkommelig pris, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning. Gør dit køb med tillid, og nyd den pålidelighed og ydeevne, som Lenovo er kendt for.

Send til en kollega

0.031