23948sdkhjf

Spar på udgifterne til opvarmning, hvis du bruger oliefyr

Denne artikel er sponsoreret.

Prisen på energi har en tendens til at fluktuerer, og dette kan påvirke pengepungen hos mange danskere, specielt hvis varmeomkostningerne pludselig skyder i vejret.

Det gælder også for dem med oliefyr. Det er ikke kun i vintermånederne, hvor det oftest er nødvendigt at skrue op for radiatorerne for at bevare varmen indenfor.

Selv i sommermånederne kan du opleve konsekvenserne af stigende energipriser, for eksempel når du nyder et varmt bad.

Du har ingen kontrol over energipriserne. Men du kan dog gøre noget for at lette byrden af regningen med selv de mindste tiltag.

Er oliefyret din boligs varmekilde? 

Er det oliefyret, der sørger for varmen i din bolig? Hvis energipriserne skyder i vejret, vil det påvirke omkostningerne til den olie, som fyret anvender til at generere varme.

Selvom du ikke kan styre, om prisen på fyringsolie generelt vil stige, har du måske mulighed for at vælge, hvor olien skal købes - og her kan du beslutte dig for at finde en leverandør med lave priser, hvis du ønsker at spare penge.

Prisen på fyringsolie kan nemlig svinge betydeligt fra leverandør til leverandør.

Som husejer har du frihed til selv at bestemme 

Som husejer og indehaver af dit eget oliefyr, har du frihed til at vælge, hvorfra du indkøber din fyringsolie.

Det betyder, at du nemt kan sikre dig, at du indkøber olie fra en leverandør med konkurrencedygtige priser.

En af de leverandører, der tilbyder attraktive priser på fyringsolie, er lavprisolie.dk. De leverer højkvalitets fyringsolie til en fordelagtig pris, og hver gang du bestiller fyringsolie hos dem, optjener du en rabat.

Så som en trofast kunde kan du yderligere reducere omkostningerne ved opvarmning af dit hjem.

Oliefyr i andelsboligen

Det er ikke kun private boligejere, der benytter sig af oliefyr. Der findes også andelsboligforeninger, der gør brug af denne opvarmningsmetode.

Som medlem af en sådan forening har du ikke altid mulighed for selv at bestemme, hvorfra foreningens fyringsolie skal indkøbes.

Men du har muligheden for at tage kontakt til bestyrelsen, hvis du ønsker at påvirke, hvor foreningens olieindkøb foretages - måske er dine naboer også interesserede i at formindske udgifterne til opvarmning.

Reducér dine varmeudgifter

Uanset om du er bosat i en andelsbolig, et hus eller en helt tredje boligtype, kan du sandsynligvis spare penge ved at vælge en billigere fyringsolie, når oliefyret skal genopfyldes.

Foruden dette, kan du også overveje andre fornuftige tiltag som at sænke temperaturen, tage kortere og mindre varme bade og renovere din bolig, hvis den ikke allerede er velisoleret.

Send til en kollega

0.033