23948sdkhjf

Gør din valentinsdag helt speciel

Februar er måneden for valentinsdag, som er en amerikansk tradition, der efterhånden er blevet ret populær herhjemme også. Det bruges af mange som en anledning til at fejre kærligheden, parforholdet eller venskabet. Det er meget individuelt, hvad folk tænker om dagen, men det er nok de færreste, der ikke ville blive glad for en overraskelse med en kærlig tanke bag. Her kommer derfor nogle forslag til at gøre dagen speciel.

Morgenmad på sengen

Hvis valentinsdag er en hverdag, kan det være svært at gøre dagen til noget helt ekstraordinært, når der stadig er arbejde og dagligdag, der skal passes. Men morgenmad på sengen er en god måde at starte dagen hyggeligt med din partner, inden I skal på job eller skal klare dagens ærinder.

Kort med søde ord

En god måde at få din kære til at føle sig speciel er ved at skrive et kort med søde ord. Du kan evt. købe et blankt kort og dekorere forsiden selv, så det bliver helt skræddersyet. Der findes dog masser af søde og fine kort på markedet, som du kan få fingrene i til relativt billige penge. Det er en nem og billig måde at gøre noget sødt på, som kan skabe stor glæde.

Picnic

Februar er ikke ligefrem årstiden til at lave en picnic i parken. Men I kan lave en picnic på stuegulvet med tæppe, stearinlys og hyggelig musik. Det er en fin måde at gøre aftensmaden lidt ekstraordinær, fordi det ikke er den måde, I plejer at spise sammen på, og samtidig er det en uformel måde at gøre noget ekstra ud af aftensmåltidet. I kan fx købe ind til tapas, da det alt andet lige er nemmere at spise på gulvet, hvis man ikke skal bruge kniv og gaffel.

Speciel aftensmad

Hvis picnic ikke lige er sagen, kan I også gøre aftensmåltidet specielt på andre måder. I kan tage ud og spise eller lave god mad sammen derhjemme. Det vil ofte være billigst at spise derhjemme, og der kan I også snakke mere uforstyrret end på en restaurant med andre mennesker. Men hvis I gerne vil spise på en fancy restaurant og gøre noget særligt ud af dagen, kan I få råd med et hurtigt lån.

Sjov aktivitet

En anden måde at gøre valentinsdag til noget særligt er ved at prøve noget nyt sammen. Det kunne fx være at tage en danselektion eller at tage ud og klatre. Det kan være ekstra sjovt, hvis I begge er lidt på udebane, fordi det giver mere at grine af. Hvis I hellere vil gøre noget mere roligt, kan I lave en wellness-aften derhjemme med fodbad, ansigtsmasker, god musik og et glas vin i hånden.

Overraskelser

Hvis du har en partner, der elsker overraskelser, er det en god måde at forkæle dem på. Det kan både være store eller små ting, og de fleste synes som regel, at små overraskelser er skønne. Du kan købe personens yndlingskage med hjem til dessert, købe deres yndlingsvin eller købe en lille gave. Eller alle tre ting, hvis du gerne vil gå all-in.

Send til en kollega

0.031