23948sdkhjf

Beløn medarbejderne efter en hård tid

Rigtigt mange erhvervsdrivende i detailbranchen har haft en turbulent og usikker tid under Coronapandemien, og mens fysiske forretninger har været lukket og medarbejderne sendt hjem, har der været fuld fart frem på de mange netbutikker, som har oplevet en overvældende trafik og dermed ekstra travlhed. Da mange har ydet en ekstraordinær indsats, kan det derfor være god stil at belønne sine medarbejdere for at vise, at man sætter pris på deres indsats.

Mange virksomheder inden for netop nethandel er nærmest blevet lagt helt ned af travlhed, og det samme gælder for mange take-away restauranter, som også har mærket, at de fysiske restauranter var lukket, og kunderne derfor søgte mod lækker mad til at tage med hjem i stedet for.

Hold en fest

En af de ting, man kan gøre for at fejre sin succes og sige tak til medarbejderne er at holde en fest for hele firmaet. Overvej et kroophold i Jylland eller hold din firmafest i København, hvis det er der, firmaet er beliggende. Der er flere gode steder, man kan overveje, og hvis man er på udkig efter selskabslokaler på Østerbro kan man med fordel kigge mod Charlottehaven. En fest fortryder man sjældent, og en fest er en god måde at være sammen på og fejre det gode resultat, der kom ud af de ekstra timer.

Giv medarbejderne en bonus

En anden mulighed man kan overveje er at give medarbejderne en bonus som tak for deres hårde slid. Man skal huske på, at i takt med at travlheden øgedes steg også omsætningen og dermed fortjenesten, så i mange tilfælde vil der kunne blive råd til en lille – eller stor – fortjenstlighed for at påskønne indsatsen. En bonus er noget, alle vil blive glade for, især da lønningerne på et lager ofte ikke er i den høje ende og lidt ekstra derfor vil være i høj kurs.

En ekstra stor julegave

Det som mange virksomhedsejere dog nok vil vælge er at give deres medarbejdere en ekstra stor julegave for på den måde at vise deres taknemmelighed overfor de ansattes loyalitet og flid i en ekstraordinær situation. En situation som ingen havde set komme, og som for mange betød underskud og konkurs men for andre altså var lig med overskud og grønne tal på bundlinjen.

Der er altså flere ting, man kan se på, hvis man gerne vil belønne sine medarbejdere for deres indsats, og der findes uden tvivl flere end dem, vi har kigget på her. Det er ikke nødvendigvis størrelsen på festen, bonussen eller gaven, selvom et honningkagehjerte dog trods alt vil være at gøre grin med folk, som har tilsidesat alt andet for at hjælpe virksomheden i en situation, hvor der virkelig var behov for alle de hænder, der kunne skaffes.

Send til en kollega

0.032