23948sdkhjf

Lighthouse tilbyder alt det udstyr, du kan drømme om

Dette indhold er sponsoreret

Lyskilder, stativer og røgmaskiner. Det er blot få eksempler på udstyr, der findes hos Lightpartner. Virksomheden er en af de førende på markedet når det kommer til at levere udstyr til teater-, tv- og eventbranchen. Uanset hvilket udstyr du står og mangler, er der garanti for, at du kan finde det hos Lightpartner. Som virksomhed har de fokus på at yde den allerbedste service og udbyde produkter af den højeste kvalitet. Det er muligt at finde udstyr fra alle de mest anerkendte mærker og brands inden for lys, lyd og effekter til en yderst skarp pris. Du får altså utrolig meget for pengene. 

Hvad betyder lys og lyd for et event?

Når det kommer til teater, tv, events og andre visuelle oplevelser, er lys og lyd to af de parametre, der har den allerstørste effekt i forhold til at skabe en unik og fængende setting. Lyd, lys og nytænkning er teknikken bag det gode event, der løfter en oplevelse til at være noget helt særligt. Lydsystemet skal spille hundrede procent, så publikum får glæde af sang eller tale på scenen.

Lyset skal fange publikum rent visuelt, og kan være med til at skabe stemning og udtryk. Lys og lyd skal altså spille max sammen ved et event, før at publikum kan få den ideelle oplevelse. Det er vigtigt, at lyden og lyset fungerer til punkt og prikke, og at udstyret der anvendes er professionelt og af den bedste kvalitet. Alt dette kan du finde, hvis du vælger Lightpartner som leverandør.

Lightspartners service

Lightpartner har årtiers erfaring inden for deres branche. Gennem 30 år har de leveret udstyr til events over hele landet, ligesom de fleste af deres medarbejdere har været beskæftiget i branchen i mere end 10 år. Man er derfor sikret en dedikeret, professionel og kvalitetsbevidst service hos virksomheden. Uanset hvor eller hvornår der skulle opstå problemer med udstyr til et event, kan man kontakte Lightpartner og få hjælp og assistance.

Er der problemer med lysudstyr eller opsætning, kan du søge hjælp, også selvom der er tale om anlæg, der ikke er leveret af Lighthouse. Denne service er altid gratis. Der er sågar tilknyttet et nødnummer, så du kan få hjælp uanset hvilket tidspunkt af døgnet, dit behov for dette skulle opstå. Uden for de normale åbningstider vil nødtelefonen viderestille dig til en medarbejder, der hurtigst muligt kan hjælpe med din henvendelse. 

Send til en kollega

0.032