23948sdkhjf

Smid ikke de gamle harddrives væk – få en god pris for dem

På et tidspunkt er det rart at opgradere fra gamle, billige storage-løsninger til nogle mere moderne maskiner, der ikke blot kører bedre og hurtigere, men som også får kontormiljøet til at virke mere professionelt, end da de gamle teknologier blev anvendt. Når det så er sagt, så kan andre såvel virksomheder som private få gavn af jeres gamle harddrives, HMC’er mv., så dem kan I godt sælge.

Sælg brugt it udstyr til Kimbrer Computer

Skal I så lave jeres egen webshop til at sælge brugte maskiner eller hvad? Nej. Sælg brugt it udstyr hos en virksomhed som Kimbrer Computer, som kan lave grundig datasletning, så du ved, at du ikke ender med, at køberen af dine brugte harddrives får kunde-, personale- eller andre data utilsigtet i hænde. Sikker databehandling er et must ved afskaffelse af dit it-udstyr, så sælg dit it-udstyr til os.

Det er grønt at genbruge teknologi

At lade gammel teknologi komme nye brugere til gavn er også godt for CSR, siden det er bedre for miljøet at genbruge gammel teknologi, end det er at skrotte det og lave noget nyt. At du slipper for at skulle skaffe dig af med elektronikken selv, men lader Kimbrer Computer stå for logistikken, kan også fremhæves som en god grund til at lade dem om at sørge for, at gammelt it bliver bortskaffet.

Få penge for dit gamle it-udstyr

Så ønsker du at bidrage til, at der bliver mere bæredygtig it i verden, så kan du gøre det ved at sælge virksomhedens gamle harddrives, servere mv. til Kimbrer Computer. Tag kontakt i dag, få et tilbud og slip af med maskinerne på sikker vis. Gør du det, får du lidt penge i den anden ende, og du giver virksomheder med et mere stramt budget mulighed for at få en effektiv it-infrastruktur op at køre.

Send til en kollega

0.047