23948sdkhjf

Her er det essentielle kontortilbehør

Lad os sige, at du har et kontor med skriveborde, kontorstole og skærmvægge. Så har du styr på alt det basale, hvad kontormøbler angår.

Men ønsker du at skabe et virkeligt godt fysisk arbejdsmiljø for dine telesælgere, supportmedarbejdere og teknisk personale i form af rengøringen, så er der en masse andet udstyr, du kan spekulere i. Her får du idéer til kontortilbehør, du kan købe til dit kontor.

Find det helt rette kontortilbehør til dine kontormøbler

Har du fundet et godt skrivebord, som du har stillet en stationær computer an på, er det rimeligt kedeligt, hvis bordpladen bliver rodet til med kabel-spaghetti. Her har du flere forskellige former for kontortilbehør til din rådighed, der kan støtte op om dine kontormøbler. Allerførst kan du gøre klogt i at få kabelgennemføring til dit skrivebord, der sidder i bordpladen, og som kabler køres igennem.

Kabelgennemføring er en fryd for øjet – og for rengøringen

Med kabelgennemføring i bordpladen slipper du nemlig for, at kabler skal slynges om bagsiden på bordet, hvilket både ser grimt ud og giver ekstra arbejde for rengøringen, der er nødt til at løfte de slyngede kabler op for at tørre bordet af under dem. Rengøringen kan du også hjælpe med andet udstyr, fx kabelslanger og kabelholdere, med hvilke du så kan holde endnu bedre styr på dine kabler.

Kabelslanger og kabelholdere skaber orden i kaos

Kabelslanger ligner lidt spiraler, og præcist som ved kabelgennemføring til skriveborde fører du dine kabler ind i slangen. Slangerne er fleksible, så du vil ikke opleve et stort tab i kablernes mobilitet, bare fordi du har gennet dem ind i slangen. Hvad kabelholdere angår, kan de antage vidt forskellige former. Nogle kabelholdere er strips, mens andre er af tyk plastik med indhug, kabler sættes ind i.

Lad ikke den stationære stå på gulvet

Bevæger vi os væk fra kabeludstyrets verden, kan andet udstyr til skriveborde og kontormiljøer også nævnes. Den stationære computer ønsker du typisk ikke at have stående på gulvet, hvor den er udsat for spark og vand fra spild eller gulvvask. Med CPU-holdere til skrivebordet kan du hæve den.

Justér dine skærme med en monitorarm

CPU’en kan du hænge fra skrivebordets underside, og monitoren kan du løfte over bordpladen med en monitorarm, der også gør det nemt for dig at ændre placering på monitoren – enten for at vise sidemanden, hvad du arbejder med, eller for at tilpasse din skærms placering til din arbejdsstilling.

Send til en kollega

0.047