23948sdkhjf

Brug også din firmabil i privaten

Der er i dag mange, der vælger at gå den selvstændige vej. Her er der nemlig tale om en hverdag, der giver en høj grad af frihed og et rum til langt mere spontanitet. Det at løsrive sig fra sine chefer, de forudbestemte arbejdstider og de allerede planlagte arbejdsmetoder, er således noget, der for mange synes særdeles tiltalende.

Og som privat er der ofte behov for en firmabil. Det kan være, at du skal besøge dine kunder, at du skal ud for at forhandle, eller at du blot har behov for at fædres rundt på de danske veje.

Når du gerne vil have en fordelagtig løsning

Og en firmabil er en dyr investering – især hvis den udelukkende bruges til arbejdsmæssige formål. Heldigvis er det meget billigere for dig, hvis du vælger at lease den. Det betyder nemlig samtidig, at du også altid kan have en bil, der lever op til alle dine krav, ønsker og behov blandt andet, når det kommer til en ny model.

Din bil er nemlig dit ansigt udadtil, og derfor er det vigtigt, at den altid er i en ordentlig forfatning, således dine potentielle kunder får et godt indtryk af dig og det arbejde, du udfører.

Derfor bør du benytte dig af splitleasing

Men faktisk kan det gøres endnu mere praktisk for dig. Når du leaser din firmabil, er der nemlig ingen grund til, at den kun kommer på vejen til de arbejdsmæssige formål. Du kan nemlig tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med det, som der kaldes for splitleasing.

Her er det muligt for dig at lease en firmabil, som du også kan bruge til private formål, og derfor kan den være et langt mere praktisk alternativ i din hverdag generelt. 

Slip for beskatning af fri bil

Med splitleasing deler eller splitter du leasingaftalen, således du slipper for den beskatning, der ellers måtte være for at købe din bil fri i nogle perioder. I stedet skal du kun betale, når du vælger at bruge din bil til private formål. Det betyder, at hvis du for eksempel bruger bilen 90% af tiden i firma-regi og 10% til private anliggender, så skal du også kun betale 10% af alle de driftsomkostninger, der måtte være – og det er også inklusiv ydelsen.

Derfor kan der være rigtig store summer at spare i forhold til beskatning af fri bil.

Send til en kollega

0.016