23948sdkhjf

Bedemandsforretninger i Nordjylland hjælper med at få nedskrevet folks sidste vilje

Bedemanden i Vejgaard og Nørresundby oplever tit efterladte, som er i vildrede med, hvordan et nært familiemedlem ønsker at hans eller hendes begravelse eller bisættelse skal forgå. Derfor slår de nu et slag for, at du tager stilling og få skrevet dine ønsker ned, inden du dør. Det kan de hjælpe med via en formular på deres hjemmeside.

Det er aldrig rart, når et nært familiemedlem er afgået ved døden, og du sidder hos bedemanden, og skal planlægge mindehøjtideligheden. For ingen ønsker at give deres kære en bisættelse eller begravelse, som de ikke har ønsket sig.

Mange efterlader ikke en sidste vilje

Det er de færreste, der kan lide at tale om deres egen død. Derfor sidder selv de allernærmeste familiemedlemmer tit og skal gætte sig til, hvorvidt vedkommende helst ville begraves eller bisættes, og hvordan mindehøjtideligheden i det hele taget skal forløbe”, fortæller Jytte Elsvold, som kører som bedemand i det meste af Nordjylland. Nordjylland omfatter, at de opererer som bedemænd i Vodskov, læs mere, Brønderslev, Hjørring, Støvring, Vejgaard, Aabybro og Nørresundby.

Det gør en svær situation endnu sværere, og kan nogle gange ligefrem starte et helt skænderi mellem de efterladte. For én har måske forstået én ting, og en anden noget helt andet”, uddyber Per Elsvold, som også er bedemand hos Aalborg Bedemand.

Hjælp dine efterladte med en sidste vilje

Derfor beder de to bedemænd fra Nørresundby i Aalborg, se hjemmeside nu folk om at tage stilling til deres egen begravelse eller bisættelse i god tid før deres død.

Derved hjælper du dine nærmeste i en meget svær situation, og samtidig er du sikker på, at alt nu også kommer til at foregå, som du har ønsket dig det”, forklarer Jytte Elsvold.

Derfor har vi lavet en formular på vores hjemmeside, som du kan hente og udfylde. Her kan du angive dine ønsker for den sidste afsked, samt hvad du ønsker af ceremoni, begravelse eller bisættelse. Ja, selv hvad du vil have stående på din gravsten, kan du skrive ind i formularen”, fortsætter Jytte Elsvold.

Hent formularen og udfyld den i dag

Når du har hentet den ned, kan du skrive den ud, udfylde den og enten lægge den i dine personlige papirer, eller aflevere den til den bedemand, du forventer, der kommer til at begrave dig. Det behøver ikke nødvendigvis være hos os”, afslutter Per Elsvold vores snak om de pårørendes udfordringer ved begravelser eller bisættelser.

Så følg bedemandens råd, få hentet og udfyldt formularen, og hjælp dine efterladte i en svær stund. Formularen kan hentes på bedemandens hjemmeside.

Send til en kollega

0.031