23948sdkhjf

Sådan udnytter du bedst pladsen i dit hjem

Dette indhold er sponsoreret

Når det kommer til indretningen kender de fleste nok følelsen af ikke at have nok plads. Specielt hvis du bor i en lille lejlighed i byen eller et mindre hus kan det være en udfordring, at udnytte pladsen bedst muligt. Her er det en fordel at tænke kreativt og løsningsorienteret. Der en mange måder at udnytte pladsen på, blandt andet med god opbevaring, for eksempel et godt entremøbel, fokus på den simple indretning, og smart belysning. Denne artikel giver et par gode råde til at udnytte pladsen i hjemmet bedst muligt gennem indretning. 

Opbevaring er nøglen 

Et første råd, der er godt at huske på er, at opbevaring er nøglen. God opbevaring, som giver dig muligheden for at gemme tøj, sko, køkkensager og andet væk, er et must i en lille bolig. Ved at være kreativ med opbevaringen kan du både finde plads til alle dine ting og samtidig skabe mere plads og luft i hjemmet. Et entremøbel er for eksempel en god løsning, hvis du vil holde styr på sko, jakker, nøgler og vanterne, og skaber ro og orden når du træder ind i boligen. Så er du sikret et godt førstehåndsindtryk. At have opbevaring på flere niveauer er også en smart ide, så slå dig derfor løs med hylder og skabe i både entreen, stuen og køkkenet. 

Brug belysningen rigtigt 

Når det gælder indretning bliver belysningen tit overset, men det er et meget vigtigt element. Den rigtige belysning kan skabe balance i et rum og endda få rummet til at se større ud. Pendler er perfekte når man skal udnytte pladsen, da det hænger fra loftet fremfor at fylde på gulvet. De kaster også et blødt og bredt lys, der gør at rummet hurtigt virker større og mere indbydende. Pendler er også perfekte i et hjørne, hvis der ikke er plads til en gulvlampe. Så får du følelsen af flere niveauer i rummet og mere lys bag, for eksempel, sofaen eller spisebordet. 

Simpelt men godt

Et sidste tip er også at holde din indretning simpel. Simpelt er nemlig i mange tilfælde også godt, men simpelt betyder heller ikke kedeligt. Ved at holde din indretning simpel, specielt i en lille bolig, skaber du mindre visuel støj. Du kan for eksempel vælge at prioritere et par lækre designmøbler, fremfor mange billigere genstande. Der er et par ting, der er et must-have i de fleste hjem, som et lækkert spisebord, et entremøbel, en flot sofa og god belysning. Ved at have færre, men flotte, møbler skaber du mere plads og luft i boligen, men du kan stadig gøre hjemmet personligt med ting som kunst og planter.

Send til en kollega

0.047