23948sdkhjf

Oscar Biludlejning ekspanderer til populære feriedestinationer

Dette indhold er sponsoreret

De startede i Danmark, men nu har Oscar Biludlejning udvidet og ramt det spanske marked. Det gør, at man nu trygt og sikkert kan leje en bil, når man rejser til Spanien, hvad enten det er på en forretningsrejse eller for at holde ferie. 

Oscar Biludlejning er et dansk start-up, som er repræsenteret i hele Danmark med sine 120 afdelinger. Deres succes er anerkendt, og Oscar Biludlejning vandt Dansk Erhvervs ‘Talentpris’  i 2021 og er også nomineret i to kategorier i år, heriblandt prisen for 'Bedste nye e-handelsvirksomhed'. Og at der er fart på Oscar Biludlejning er ikke noget nyt, da de på ganske få år blevet en af Danmarks absolut største biludlejninger. 
 

Lej en bil i Spanien

Det kan være essentielt at have adgang til en bil, når turen går til Spanien. Det giver en naturlig frihed, at man kan transportere sig selv og familien rundt på de solrige kyststrækninger. I Spanien har Oscar Biludlejning allerede åbnet mere end 30 afdelinger. Konceptet bag Oscar Biludlejning er, at de ikke ejer nogen biler selv, men i stedet drager nytte af de lånebiler som mange bilhuse og -forhandlere har stående. Dette skaber både en ekstra indtægtskilde for de lokale spanske erhvervsdrivende i bilbranchen, og det gør, at Oscar Biludlejning kan tilbyde sine kunder udlejning af fuldt funktionelle biler, der ellers bare ville stå stille. 

Fordele ved at leje en bil på rejsen

En af fordelene ved at leje en bil på ferie, er at man har friheden til at køre, hvor man vil, og når man vil. Man behøver ikke at tage hensyn til offentlig transport. Med en lejet bil kan man lettere udforske de små hyggelige landsbyer og seværdigheder, der ligger lidt uden for turistområderne. Det er desuden ofte billigere at leje en bil i stedet for at tage taxi eller bus, især hvis man rejser flere personer sammen. Endelig giver det også mere mening at leje en bil, hvis man skal køre lange strækninger under sin ferie.

Hvor længe kan jeg leje en bil på en rejse?

Du kan leje en bil i op til 30 dage, når du rejser inden for EU/EØS og Schweiz. Hvis du rejser uden for EU/EØS og Schweiz, kan du leje en bil i op til 180 dage. Udlejer du en bil fra Oscar Biludlejning kan du læse mere om lejeperioder og typer af biler på deres hjemmeside.

Der er mange fordele ved at leje en bil på rejsen - du kan komme hurtigt og nemt rundt, du har friheden til at planlægge din egen rejse, og du behøver ikke bekymre dig om offentlig transport.

Send til en kollega

0.032