23948sdkhjf

Bygningsstål til konstruktioner

Mennesket har brugt træ som materiale til konstruktioner i mange tusinde år. Men I forbindelse med den teknologiske udvikling har man lært at udnytte mange andre materialer til udformningen af projekter. Stål er en af de mest populære materialer, da det både er stærkt og ikke vejer for meget. Men hvorfor er det specielt og godt at bruge?

Hvad kan man bruge bygningsstål til?

Mulighederne for arbejde med bygningsstål er brede. Stål er et ekstremt stærkt materiale, og det gør det ideelt til platforme i små eller store byggerier, altaner, gelændere og meget andet. Stål giver dig muligheden for at udforske forskellige, og måske endda ukonventionelle, bygningsformer. Det giver dig en kreativ frihed i forhold til, hvordan du gerne vil udforme materialet, og hvad det skal bruges til. 

Stål har en masse fordele i når det kommer til bygningsarbejdet. I modsætning til andre materialer, så modstår stål problemer som fugt. Fugt er generelt et irriterende problem i arbejdet med konstruktioner, men det påvirker ikke stål, og du behøver derfor ikke bekymre dig om det.  

CE mærket bygningsstål

Tilbage i 2013 blev CE mærkning et krav til producenter af stål. Denne mærkning betød, at virksomhedernes produkter skulle overholde bestemte facetter af EU-lovgivningen. Til grund for dette er, at stål som regel er en bærende konstruktion. Ting som søjler, bjælker, trapper og rækværk er alle omfattet af mærkningskravet og skal være certiciceret. Hertil skal svejseren også godkendes.  

CE mærkningen giver dig en sikkerhed for, at udførelsen af arbejdet bliver gjort korrekt, men der er stadig flere virksomheder, der ikke er klar til at implementere de krav, som CE-godkendelsen indebærer. Det er derfor vigtigt, at du eller din virksomhed har fokus på dette inden i indgår et samarbejde med en leverandør af bygningsstål.   

Hvem skal man samarbejde med?

Stål kan man arbejde med i forskellige former, og der er et hav af designmuligheder. Det er derfor vigtigt, at man finder en samarbejdspartner, der har dine ønsker og behov i fokus. Hos Mawi Stål og Rustfrit er kundetilfredshed et af nøgleordene. De har mange års erfaring med bygningsstål, der sikrer dig den kvalitet, som du har brug for. Intet er for småt til dem, og opgaver løses i tæt samarbejde med dig, så du er tilfreds med resultatet. 

Send til en kollega

0.047