23948sdkhjf

Bolighus har fingeren på pulsen

Dette indhold er sponsoreret.

Indretning er mange ting, og det kan være svært at ramme plet. Dette gælder ikke kun for boligejerne, men også for bolighusene, hvor varehuskæden Daells bolighus, som er ejet af Harald Nyborg-koncernen, er et tydeligt eksempel på, at dette kan lade sig gøre. Bliv her klogere på, hvorfor varehuskæden har fingeren på pulsen. 

Reoler og andre møbler til det moderne hjem

Som virksomhed er det vigtigt, at man indsnævrer sit fokus, så man står skarpt i sit felt. Det er tydeligt, at Daells bolighus har formået dette, da udvalget er skræddersyet til det moderne hjem. På daells-bolighus.dk/reoler kan man for eksempel finde reoler i eg og reoler i metal, der sikrer et stilrent og moderne udtryk til hjemmet. Bolighusets reoler er blot et ud af mange eksempler på, hvordan Daells bolighus formår at ramme plet, da mange ønsker møbler i et minimalistisk design, hvorfor den skandinaviske indretningsstil vinder indpas i mange danske hjem. Dette skyldes særligt stilens tidløshed, som Daells Bolighus formår at indkapsle i de møbler, som kæden forhandler. 

Fokus på kvalitet 

I løbet af de seneste par år er der kommet et stigende fokus på kvalitet, der stemmer overens med tidens fokus på bæredygtighed. Der er dermed et stigende fokus på at mindske brug og smid væk-kulturen, hvorfor det er de holdbare møbler, som folk vælger, da man på denne måde mindsker sit CO2-aftryk, idet man kan have sit kvalitetsmøbel i mange år fremadrettet. Dette gør sig også gældende hos Daells Bolighus, da der her er et fokus på at levere møbler af en god kvalitet, som endnu engang viser, hvordan bolighuset formår at have fingeren på pulsen. 

Fokus på overkommelige priser 

På trods af varehuskædens fokus på kvalitet er priserne overkommelige, hvorfor bolighusets møbler favner en bred forbrugergruppe, hvor ingen bliver ekskluderede. På denne måde kan varehuskæden sikre sig en stor køberskare, hvorfor Daells Bolighus nemt kan konkurrere med andre bolighuse og atter formår at have fingeren på pulsen. 

Det er derfor tydeligt, at Daells Bolighus har knækket koden i forhold til, hvad forbrugerne vil have, hvorfor bolighuset formår at sætte sit præg på markedet. For et tidsløst design går aldrig af mode, og det samme gør sig også gældende for kvalitet og overkommelige priser, da disse er nogle af succeskriterierne, når det kommer til at trække kunder til sig. For kunderne ved ofte, hvad de vil have, hvorfor det er vigtigt, at deres ønsker bliver hørt, hvor man på denne måde kan skabe et genkendeligt navn i møbelbranchen, som Daells Bolighus har formået at gøre.

Send til en kollega

0.094