23948sdkhjf

Skal dit nye sommerhus være af træ?

Mange forbinder et sommerhus med et superhyggeligt hus, der er bygget af træ. Sådan et sommerhus kan være designet på mange forskellige måder – lige fra det helt traditionelle træhus uden de store dikkedarer og til et meget moderne individuelt hus. Uanset hvilken type træhus du ønsker, så vil bare det, at det er bygget af træ være en positiv detalje.

Når der skal bygges et nyt træhus eller bjælkehus, så er der nogle, der har mod på at klare hele byggeriet fra A-Z helt selv. Andre foretrækker at få leveret et præfabrikeret hus, der er lige til at flytte ind i. Og så er der en gruppe, der gerne vil være med i en del af processen som et medbygger-projekt.

Om du hører til den ene eller den anden gruppe, er ikke så vigtigt. Byg nyt sommerhus er det vigtigste, at du får lige den indflydelse på dit nye sommerhus, som du gerne vil have.

Skal sommerhuset være et standardhus eller et individuelt hus?

Hvilken type sommerhus foretrækker du? Skal det helst være en standardmodel, eller må der gerne være nogle individuelle løsninger på plantegningen? Har du nogle særlige idéer til husets design, eller kan du eventuelt selv lave de tegninger, der skal bruges?

Et sommerhus i træ kan designes på et utal af måder,” forklarer Niels Winther Svendsen, som er medejer af Green House, der producerer træhuse og bjælkehuse. ”Hos os kører vi med tre forskellige standardmodeller, som kunderne kan vælge imellem,” fortsætter han og peger på de tre store plancher, der viser de tre ret forskellige sommerhuse i træ.

 ”Folk har forskellig smag, når det kommer til sommerhuse, og derfor har vi nogle forskellige. Det er desuden muligt selv at komme med nogle idéer til forandringer af standardhusene – eller endda at komme med nogle tegninger selv”, tilføjer han.

Hvor meget vil du selv være med til at bygge?

Du kan enten bygge hele huset selv eller overlade hele byggeriet til fagfolk. ”Det er helt forskelligt, hvad kunderne ønsker i forhold til helt eller delvist selvbyggeri”, forklarer Niels Winther Svendsen videre. ”I det hele taget er der en høj grad af individualitet, når du vælger at få bygget et træsommerhus hos os”, slutter han og slår ud med armen.

Går du med en drøm om at få et sommerhus, der er bygget i naturmaterialet træ, så er der flere måder, du kan få det på. Skal din indre handyman på banen? Ellers er det også dejligt bekvemt at få et færdigt sommerhus leveret på adressen.

Er din drøm ligeledes, at det skal være et helårs træhus, så er det heller ikke noget problem, hvis du vælger Green House som leverandør. Husene fra Green House er nemlig lavet i absolut bedste kvalitet, hvilket sikrer dig, at du bekvemt kan bo dem i dem året rundt. Læs meget mere på Greenhouse.dk.

Send til en kollega

0.063