23948sdkhjf

Flere springer ud som iværksætter: Sådan skiller du dig ud med en videoproduktion

Det er en spændende, modig og ikke mindst risikofyldt handling at springe ud som iværksætter. Efter nogle hårde år med COVID-19 kan vi nu igen se en stigning i antallet af folk, der tør tage dette spring: Ifølge Vækstfonden steg antallet af nystiftede virksomheder med 11 % fra 2020 til 2021.

Når konkurrencen bliver større, handler det som selvstændig i høj grad om at være kreativ og nem at huske. Ellers bliver du hurtigt glemt i mængden. For at opnå dette er video et fremragende værktøj til din markedsføring: En god videoproduktion viser dit produkt frem, cementerer virksomhedens identitet og værdier i kundens hukommelse – og kan bruges på et hav af platforme for at nå derud, hvor forbrugerne er.

Fang din målgruppes opmærksomhed med videoproduktion

Som iværksætter er det vigtigt at være bevidst om din primære målgruppe – altså dem, det er mest relevant at sælge dine produkter til. Når du har fundet din målgruppe, kan du med en videoproduktion på få minutter – eller endda sekunder – tale direkte ind i deres behov, værdier og præferencer.

En videoproduktion kan lynhurtigt fange folks interesse og opmærksomhed. Et godt tip er at forsøge at ramme balancen mellem nyt, spændende og genkendeligt. Vælg f.eks. en specifik lokation, som din målgruppe allerede er bekendt med. På den måde sætter du fokus på dit produkt samtidig med, at seerne føler, de allerede kender dig lidt. Holder du f.eks. til i eller omkring Sydjylland, vil en produktion af video og film i Sydjylland både understøtte dit brand og vække genkendelighed og tillid hos seeren – og sandsynligvis også få dem til at huske dig bedre.

Nytænkende og effektiv visuel formidling

Som iværksætter vil det altid være en fordel at skille dig ud. Hvert eneste år starter massevis af nye, forventningsfulde mennesker virksomheder. Men langt fra alle lykkes desværre med det, da kampen om kunderne er benhård. Med en videoproduktion kan du fange kundernes opmærksomhed, før dine konkurrenter får chancen for at opsnappe dem.

En video vil altid fungere godt som blikfang – især, hvis du sørger for at have kompetente eksperter med på dit hold, som har blik for stærk formidling. Rahbek Media tilbyder f.eks. produktion af video og film i Midtjylland og kommer med mange års erfaring, rutine og engagement. Hvis du ønsker at fokusere på en anden lokation, er der selvfølgelig også masser af muligheder for dett. På sigt kan du jo evt. også overveje, om du vil udvide din målgruppe. 

Sats på annoncering på de store sociale medier

Som selvstændig kan det være umådeligt svært at få spredt budskabet og gøre værdiskabende reklame for sig selv. Så selvom det måske lyder som en unødvendig udgift, så vil det som regel være alle pengene værd at investere i professionel hjælp til videoproduktioner til markedsføring.

I 2022 er det især de sociale medier, du skal sørge for at cirkulere på. Det er nemlig her, store dele af den danske befolkning befinder sig på daglig basis. Hvis du gerne vil være sikker på, at din reklame når bredt ud, er det især smart at investere i annoncering på den store platform YouTube.

Flere og flere danskere bruger timevis hver dag på at se videoer på YouTube. Dette gør det til den oplagte platform for din reklame. Her rammer du både de målgrupper, du ønsker, og du betaler også kun, når din reklame bliver vist. Derfor er det nok et af de steder, du får allermest reklame for dine penge – så tøv ikke med at give det et skud.

Send til en kollega

0.031