23948sdkhjf

VX 680 betalingsterminal med GSM/WiFi fra Verifone

I alt DKK 7.995 ekskl. moms Sælges
Udløber
30. april 2020
Stand
Ny
Producent
Verifone
Model
VX 680 GSM/WiFi

VX 680 er en mobil og driftsikker terminal - der enten leveres med WiFi eller med GSM. Det betyder, at du nu kan tage betalingen direkte til kunden og ikke omvendt. Det giver dig fleksibel forbindelse uanset hvor du befinder dig - om du så er på julemarked, har en cafe med udendørs servering eller en håndværker, der tager imod betalingen direkte hos kunden. Det er smart og effektivt. 

Terminalen kan selvfølgelig tage imod alle typer kort - også de kontaktløse - samt mobile betalinger. Det er det mest enkle, når alting klares på den samme terminal. De mobile betalinger oplever en eksplosiv efterspørgsel fra kunderne, og der er rift om markedet. Men du kan være tryg ved, at Verifones terminaler altid er klar til de nye platforme der skulle dukke op i fremtiden. Det betyder, at du allerede nu kan tage imod Apple Pay, MobilePay samt Dankort App direkte på terminalen.

Desuden har terminalen en farveskærm med touchscreen og kan sættes op til hotel- og restaurationsfunktioner, gavekort og en masse andet, du kan få brug for. 

Vær opmærksom på, om du har behov for GSM eller en WiFi terminal. Du bør vælge GSM hvis du skal kunne tage imod betalinger uden at have adgang til WiFi - denne løsning kræver et SIM-kort i terminalen.

Du kan læse meget mere om disse terminaltyper fra Verifone her: https://www.verifone.com/da/dk/mobile-terminaler/vx-680 
Sælger
Verifone Denmark A/S
Knapholm 7
2730 Herlev
Danmark

Maria E. Møller
Telefon: +45 44531610


Se hjemmeside
Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.11