23948sdkhjf

VX 820 2-delt betalingsterminal fra Verifone

I alt DKK 7.195 ekskl. moms Sælges
Udløber
30. april 2020
Stand
Ny
Producent
Verifone
Model
VX 820 2-delt

Verifones VX 820 2-delte terminal er især populær hos butikker med mange daglige transaktioner. Det skyldes ganske simpelt, at sammensætningen af vores VX 520c som ekspedientdel og VX 820 som kundedel giver en effektiv og smidig betaling. VX 820/kundedelen har indbygget NFC-læser til kontaktløse betalinger samt et stort farvedisplay. De kontaktløse betalinger er i stadig stigende kurs, og de seneste tal viser, at på Verifones terminaler står kontaktløse betalinger nu for 49% af det samlede antal transaktioner.

NFC-læseren sørger selvfølgelig også for, at du kan tage imod mobile betalinger som MobilePay, Apple Pay og Dankort app direkte på terminalen - uden installation af ekstra udstyr. Det er smartere både for butikken og for kunderne, der uanset betalingsform altid skal betale det samme sted.

Terminalen kan selvfølgelig også indstilles til funktioner som gavekort, gebyrberegninger og særlige hotel- og restaurationskonfigurationer. Og fik vi sagt, at du på Verifones terminaler kan tage imod alle slags kort og mobile betalinger? Det er vi de eneste på markedet der kan levere.

Du kan læse meget mere om VX820 2-delt på Verifones hjemmeside eller købe den direkte i vores webshop.
Sælger
Verifone Denmark A/S
Knapholm 7
2730 Herlev
Danmark

Maria E. Møller
Telefon: +45 44531610


Se hjemmeside
Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.094