23948sdkhjf

Cm602

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

CM602 er en universel løsning til savning af hule rørformer og solide stænger. Dette gør maskinen særdeles god i produktion af sæt af rør, og omstillingen imellem forskellige former eller størrelser er 100% automatisk.

Maskinen kan ved rørskæring håndtere komponenter op til 102mm, og ved skæring i solide stænger kan den håndtere op til 65mm (stål).  Ved skæring i solide stænger i aluminium eller kobber kan den håndtere en diameter op til 102mm. CM602 er velegnet til korte og mellemstore savninger og kan lave skæringer fra 5mm og op til 1500mm.

Til CM602 kan der tilvælges forskellige loading-muligheder, som passer præcis til din produktion. Maskinen fungerer altså med både en standardiseret vinklet loader platform eller med en advanceret ”stepper”-loader til specialformede rør og stænger.

Maskinens touch-screen monitorer gør hele operationen nem at overskue og simpel at opsætte. Dette system muliggøre, at en maskinoperatør med et par enkelte tryk på skærmen nemt kan opsætte produktionen.

Med ProTube Express-programmet kan alle separate produktionsindstillinger nemt planlægges, udregnes og gemmes. Dette medfører store tidsbesparelser og færre fejlproduktioner, samt sikrer den høje kvalitet i hver eneste produktion.

 

Læs mere om CM602 hos BLM Group 

her

.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428

Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156