23948sdkhjf

Tube-form

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

TUBE-FORM er en maskine som tilbyder en lang række muligheder indenfor rørformning og endeformning, og kan arbejde med en styrke på op til 8 ton. Denne maskine er udstyret med muligheden for ”hoved og hale” formning, hvor begge ender af røret formes samtidig. Denne funktion kan potentielt fordoble effektiviteten i netop denne del af din produktionslinje.

Denne maskine er sat op med 7 forskellige produktionsstationer, som enten kan sættes op som 7 rambuk-stationer eller skiftes med op til 2 rotations-stationer. Maskinens alsidighed gør, at den kan håndtere tapering, flaring, threading, rolling, closing, facing, cutting og mere. Hvis netop din produktion ikke behøver alle 7 produktionsstationer til alle behov, kan maskinen nemt indstilles til at eliminere en station i én bestemt produktionslinje. Dette er en funktion, som du vil værdsætte dag efter dag.

Maskinen har et minimums-energiforbrug. Den er elektrisk drevet, hvilket medfører en stille og ren maskine, og den elektriske rotations-station medfører også den højest mulige nøjagtighed i formningen. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

Med maskinens programmeringsværktøj kan du sørge for, at maskinen optimerer produktionen med de rette indstillinger, og manuel og tidsbekostelig indstilling af maskinen undgås.

 

Teknisk information på TUBE-FORM:

  • Up to seven ram stations
  • Up to two rotary stations
  • With rolling tool
  • Up to 8 tons of force
  • With CNC
  • All electric

 

Læs mere om TUBE-FORM hos BLM Group 

her

.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428

Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.157