23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Røgeovn Helia Smoker

Stand
Ny
Professionel lille bordmodel

Røgeovn – HELIA SMOKER har været i vellykket brug over hele verden siden 1983 og findes nu i mere end 80 lande, nemlig i eksklusive restauranter, køkkener, ølhaver og eventpavilloner, på markeder, på skibe, på campingpladser, ved fiskedamme, på jagtslotte eller endda i klubber – HELIA kan blive brugt overalt.

HELIA SMOKER er også ret hjemme i verdener af catering ved begivenheder og underholdning med spisning, fordi den giver brugerne mulighed for at ryge mad lige foran gæsterne og kunder i deres butik, restaurant, når de vil – og i sikker forvisning om, at det vil være en stor succes.

HELIA røgeovn kan stort set anvendes overalt. Den kræver ikke en skorstensforbindelse, men kan med fordel placeres under en emhætte.

Alt du skal gøre er at tilslutte 230 volt, og så er du klar.

Særlige rustikke delikatesser muliggjort af HELIA SMOKER omfatter røget svinekød i sin egen naturlige juice eller spareribs. Den kan også bruges på snackbarer eller til at forberede populære fødevarer såsom røgede burgere og kyllingeben – eller på fiskespecialiteter som rejer, muslinger og hummer parallelt med de traditionelle delikatesser såsom ørred, ål, gedde og aborre. Eller prøv dig frem med at producere røgede kartofler, ost, grøntsager og kager, der vil berige enhver menu.

 

Se også disse røgeovne:

Smokematic røgeovn eller Junior røgeanlæg

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Send til en kollega

0.046