23948sdkhjf

Checkvejere og automatisk opvejning fra Bent Nygaard Elektronik A/S

Sælges
Udløber
1. december 2045
Stand
Ny
Producent
Bent Nygaard Elektronik A/S

Bent Nygaard Elektronik A/S har egen produktion af checkvejere og automatiske systemer til opvejning og etikettering.

Ved Bent Nygaard Elektronik A/S konstruerer vi to typer af checkvejere, som hver især har deres unikke funktion:

CWM-serien af typegodkendte checkvejere. De er godkendt efter tolerancekravene i MID-direktivet og må danne grundlag for e- og opvejning i EU. Vejeområde fra 3 til 60 kg, maks kapacitet <= 70 m/min. Nyttebredde og længde på vejebånd vælges nøje efter opgaven, hvilket giver muligheder for meget fleksible løsninger.

CWM-serien sættes ofte sammen med vores serie af automatiske etiketprintere med 4" eller 6" printbredde. Printeren udskriver etiket med variabel information, herunder vægt- og prismærkning samt anden information. Vi påsætter etiket på top eller bund af produktet - valg af eitketprinter samt påsætningsapplikator bestemmes ud fra opgaven. Sammen udgør maskinerne et komplet system til automatisk opvejning og etikettering

CWI-serien af checkvejere til intern proceskontrol. Selvom serien ikke er typegodkendt, lever den op til samme tolerancekrav som CWM-serien. Fordelene ved CWI-serien er en større konstruktionsfrihed, hvorfor den nemt kan tilpasses en eksistende produktionslinje. De anvendes ofte til kontol af emballage og fyldningsfejl. Vejeområde 3 til 60 kg, kapacitet <= 70 m/min. 

Vi har vores egen software til datahåndtering og sporbarhed, ligesom vi anvender det velkendte designprogram, Codesoft, til oprettelse af etiketlayout. 

Da vi selv konstruerer vores systemer, kan vi tilbyde yderst fleksible løsninger, som passer til netop kundens produkt(er).

Følg os på linkedIn og få løbende opdateringer om produktnyt samt generelt om virksomheden >> 

Kontakt os for mere information om mulighederne ved maskiner fra Bent Nygaard Elektronik A/S.

 
Sælger
Bent Nygaard Elektronik A/S

Bent Nygaard Elektronik A/S
Haremarksvej 12
8723 Løsning
Danmark

Peter Nygaard
Telefon: +45 21121975

Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.188