23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Kg Wetter Lynhakker

Stand
Ny
Lynhakker i den bedste kvalitet fra Tyskland.

Fra KG Wetter fører vi den fremragende lynhakker til industri. Denne lynhakker garanterer fremragende kvalitet af pølsefars, postejer, pølseproduktion, fiskefars, petfood m.v. og findes i talløse varianter. Den massive maskinramme sikrer denne lynhakker markedets laveste støjniveau kombineret med høj stabilitet.

Uanset hvilken lynhakker du vælger fra denne serie, får du en kompakt maskine med styreskab integreret i kabinettet. På det ergonomiske og centralt beliggende tastatur med display kan du hele tiden følge status på din lynhakker, og med denne maskine er der også mulighed for dataopsamling, hvilket stadig bliver mere efterspurgt.

Ring til os på tlf. 66 11 82 11 og få en grundig vejledning i markedets bedste lynhakker.

Lynhakker med mange muligheder

En KG Wetter lynhakker tilbyder et hav af muligheder, og alle maskiner er produceret ud fra det princip, at rengøring skal være nem. For perfekt placering er maskinfødderne justerbare.

Temperatursensor er placeret i skærekammer, så du hele tiden kan følge produktet og evt. deaktivere funktionen for temperatur/blandingshastighed/hakkehastighed i fremadgående og tilbagegående bevægelse.

Knivakselbremsen på lynhakkeren betjenes elektrisk

Pga. skålens udformning kan den højeste fyldningsgrad leveres, og knivcover har justerbar ledeplade, så den indstilles til netop det produkt, som du skal køre i din lynhakker. Skålen er naturligvis i rustfrit stål med hævet kant.

Stabilitet, holdbarhed og effektivitet er kode ord for KG Wetter Lynhakker

Kunder over hele verden bruger KG Wetter lynhakker og vakuumlynhakker. Vores kunder investerer i produkter af høj kvalitet med høj stabilitet, lang holdbarhed og lavt energiforbrug. Her får du skæring og blanding i én maskine, så du nemt og hurtigt kan producere alle former for pølseemulsioner. Andre produkter er også mulige såsom chokolade, marcipan, nødder, ost og frugt.

Mekaniske svingninger optages, og støjniveauet reduceres til et minimum. Undersiden er lukket af en plade af rustfrit stål, som er afvisende over for forurening og vandstråler. Et integreret ventilationssystem tilvejebringer tilstrækkelig kølig luft ind i det indre rum og til motoren for knivakslen.

Kniv-systemer: For hver type pølse leveres det helt rigtige knivsystem. Forskellige knivformularer er tilgængelige. Der kan ligeledes leveres loader: CUTMIX 120, 200, 360 og 550 liter kan være udstyret med en lift til vogne for nemmere pålæsning og/eller aflæsser, der får det færdige produkt hurtigt og fuldstændigt ned i vogne (tilgængelig 70/90/120/200/360/550 liter) og en forberedelse for tilslutning af køletilslutning CO2 eller LN2.

 

Se mere på www.kgwetter.com

Har du brug for en mindre lynhakker? Se løsningen fra Ramon, Danmarks mest solgte lynhakker.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Kontaktperson

ICAM
Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
+45 66 11 82 11 info@ingvald.dk

Send til en kollega

0.047