23948sdkhjf

RBCobot: Markedets mest brugervenlige svejserobot

Sælges
Udløber
1. april 2022
Stand
Ny
Producent
RO-Buddy™

RBCobot giver ordet “svejserobot” en helt ny betydning
Svejserobotter har tidligere betydet store investeringer, kompliceret programmering der kræver specialuddannet personale, store afskærmninger og ingen fleksibilitet i perioder uden svejsning. Dette har RO-Buddy tænkt sig at lave om.   

Forøg din effektivitet med op til 50%
Takket være den kollaborative UR robotarm fra Universal Robots og svejsemaskinen fra Böhler kan RBCobots hjælpe dig med at forøge din effektivitet med op til 50% mere. Dette skyldes Böhlers maskiners programmer RapidDeep 2.0 og Quickpulse 2.0 der er udviklet til signifikant øgning i produktivitet og hastighed ved hjælp af en koncentreret lysbue og en ny puls. Den perfekte kontrol over lysbuen giver 50% hurtigere svejsning end almindelig MIG/MAG processer.

Integrationen i robotarmen er ikke begrænset til en enkelt svejsemaskine, men kan til enhver tid opgraderes til en større MIG/MAG maskine eller udbygges til TIG (med & uden koldtråd).

Skal RBCobot være din nye kollega?
At købe en svejserobot er oftest en stor beslutning. Derfor tilbyder vi, at vise hvad RBCobots kan på jeres svejseemner. I kontakter os blot, så arrangerer vi afhentning af jeres svejseemner. Derefter vil vi demonstrere svejserobotten for jer med jeres emner. Dette kan enten foregå ved demonstration hos jer eller her i RO-Buddy i Aarhus.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere!

Læs mere her

Lars Jakobsen, Direktør
Mobil: 44 12 60 71
Hovednummer: 70 60 30 62
lj@ro-buddy.dk
Sælger
Svejsehuset A/S

Svejsehuset A/S
Jens Juuls Vej 15
8260 Viby J
Danmark

Intern salg
Telefon: +45 8738 6411

Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.22