23948sdkhjf

Ioniseringsanlæg sørger for flere ioner i luften - og dermed REN LUFT

Sælges
Udløber
26. august 2022
Stand
Ny
Producent
Airgenic
Model
cx300
Årgang
2019

UVC lys har fået meget opmærksomhed i forbindelse med corona-bekæmpelse. Hos FHS har vi udover UVC også fokus på en anden teknik, hvormed vi allerede holder luften ren i over 500 fødevarevirksomheder i Skandinavien, nemlig IONISERING med

Airgenics ioniseringsteknik

.

 Kort om ionisering:

Ionisering er en naturlig proces, som foregår alle steder. Både indenfor og udenfor. Ionisering er at konvertere et atom eller molekyle til en ion ved at tilføje eller fjerne ladede partikler såsom elektroner. I tilfældet af ionisering af luft, skabes ion-par bestående af en fri elektron og en positiv ion.

Et konkret eksempel på et ion-niveau indenfor i et produktionslokale er 0-10/cm3. Når vi i stedet opholder os udenfor i skov eller ved havet er der 200 - 1000 ioner. Og når vi oplever, at tordenvejr virker rensende på luften, så er det fordi at der over  15.000 ioner i luften/cm3.  FHS Scandinavia tilstræber at opnå ca. 1.000 Ioner i luften, når vi ioniserer med Airgenics teknologi. Det kalder vi at bruge naturens egen måde til at regenerere sig selv på, og matcher det ion-niveau, der naturligt er i luften, når vi f.eks. er i skoven eller ved havet.

Se

video

om hvordan luften holdes ren i en produktion:

Du kan også læse mere om ionisering på vores hjemmeside under

LUFT 

eller på

Airgenics hjemmeside

.
Sælger
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se mere butiksudstyr
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.109