23948sdkhjf

-Gerflor DLW Linoleum / OVERSIGT

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Bæredygtig gulvbelægning
Klassikeren blandt gulvbelægningerne er topmoderne: DLW Linoleum består næsten komplet af bæredygtige råmaterialer – hvilket gør den ukomplicerede gulvbelægning særligt miljøvenlig. De alsidige design og friske farver giver linoleummet et attraktivt udseende, der passer perfekt ind i alle omgivelser. Med DLW Linoleum får du en tidssvarende og bæredygtig gulvbelægning "made in Germany".

 

Hvorfor er linoleum unik?

  • Produceret af 98% bæredygtige råmaterialer
  • Opfylder de vigtigste miljøcertifikater
  • Over 100 attraktive farver og dessiner
  • Prisbelønnet med velrenommerede designpriser
  • Antibakteriel og særdeles plejelet
  • Ideelt f.eks. til sundheds- og uddannelsessektoren
  • Fodvarm og føles behageligt

 

Natur på rulle - Råstoffer
-Ærlig naturlig i århundreder.

Linoleum består 100 % af organiske og mineralske råstoffer, hvoraf mere end 80 % er fornyelige, og som der ikke er ændret væsentligt på, siden produktet blev opfundet i det 19. århundrede. Se indholdet her

 

Modenhedsprøve
-Tørrekammerfilm - helt naturlig.

Efter kalanderingen anbringes de lange, uskårne linoleumsbaner i modningskamre, hvor de eftermodner som en god vin. I løbet af en to eller fire uger lang reguleret varmebehandling får linoleummet her de ønskede egenskaber. De 18 meter høje kamre rummer op til 20.000 meter linoleum.

 

 

DLW Linoleums fabrik

DLW Linoleum "Made in Germany"
„Made in Germany“-produkter er stadig meget efterspurgte i hele verden. Forbrugere verden over forbinder kvalitet, flid og opfindsomhed med tyske virksomheder. Førsteklasses produkter og tjenesteydelser, fantastisk service og udførelse til tiden - det er de styrker, der også værdsættes på internationalt plan.

Som den eneste producent fremstiller den traditionsrige virksomhed DLW linoleum af høj kvalitet i Tyskland. For 134 år siden blev den første linoleumsfabrik grundlagt i Delmenhorst i Nordtyskland. Lige siden er der her blevet fremstillet linoleumsbelægninger på det højeste tekniske niveau.

Ved at beslutte sig for en producent, der er placeret midt i Europa, reduceres miljøbelastningen som følge af den korte transportafstand. Helt fra begyndelsen er linoleum et forbilledligt økologisk produkt, alene på grund af dets naturlige sammensætning af organiske og mineralske råstoffer.

 

Oprindelse af „Made in Germany“
Mærkatet ”Made in Germany”, der i mellemtiden anvendes som kvalitetssegl, stammer fra slutningen af det 19. århundrede. På det tidspunkt indførte Storbritannien mærkepligt for importerede varer, formentlig for at beskytte sig mod kopier af dårlig kvalitet. Da kvaliteten af de tyske produkter var god, tit sågar bedre end de lokale, blev mærkningen senere til en slags kvalitetsstempel.

Fakta om Gerflor DLW Denmark A/S

Adresse
Gerflor DLW Denmark A/S
Naverland 8
2600 Glostrup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Glostrup Kommune

Telefon: +45 44910036

CVR nummer: DK86517728

P nummer: 1002749039

Ansatte: 900

Certifikater: Blue Angel/Blauer Engel, ISO 14001, ISO 9001, Svanemærket, Vådrumscertifikat (GVK)

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Camilla Katrine Kjergaard
Afdeling: Kundeservice & Salg
Direkte telefon: +45 44501470

Kundeservice & Salg
Afdeling: Kundeservice & Salg
Direkte telefon: +45 44910036

Nicolai Rohd
Stilling: Country Manager
Direkte telefon: +45 60575712

Send til en kollega

0.08