23948sdkhjf

ND Water - Desinfektion af drikkevand med UVC-lys

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Drikkevand er en af vores vigtigste ressourcer. Vand som desværre i stigende omfang er belastet af bakterie- og kimproblemer, hvilket gør det uegnet til både dyr og mennesker.

 

Fjern bakterier og kim i vandet uden brug af kemikalier
Indhold af kim og bakterier i vandet, påvirker smagen af drikkevand og kan hos dyr have en direkte effekt på deres trivsel.
Vi har løsninger til virksomhedens vandanlæg. Løsninger, som via UV lys fjerner bakterier og kim i vandet uden brug af kemikalier. Ved at montere et UVC modul på vandsystemet, kan I sikre, at vandet er rent og uden bakterier.

Vi har ydermere anlæg til cirkulationssystemer som f.eks. havedamme eller drikkevandssystemer i stalde, som ved cirkulation sikrer mod vækst af bakterier og kimtal.

 

Vores UV-anlæg
Sammen finder vi den rigtige løsning til jeres virksomhed. Vi vælger anlægget ud fra forskellige parametre, blandt andet efter hvor meget vand, der skal behandles pr. time, samt hvilken desinfektionsgrad, I ønsker. Det er et kompakt anlæg, som er let at montere på vandstrengen. I får derudover et anlæg, der er let at vedligeholde, uden brug af værktøj og udført i rustfri stål. Er der behov for desinfektion af væsker af forskellig karakter og ikke kun vand, har vi også en løsning til det.

Læs mere om desinfektion af væsker på vores hjemmeside eller kontakt os for en samtale om emnet. 

Fakta om NATDIS

Adresse
NATDIS
Brunbjerg 70
6100 Haderslev

Region
Danmark
Syddanmark
Haderslev Kommune

Telefon: +45 22680680

CVR nummer: DK21586544

Kontaktpersoner

Sofie Snitkjær
Direkte telefon: +45 28454606

Send til en kollega

0.063