23948sdkhjf

TrueCommerce udnævnt som Challenger i Gartners Magic Quadrant!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Gartner udnævner TrueCommerce som Challenger i deres 2018 Magic Quadrant for Multienterprise Supply Chain Business Networks

Gartner er en af verdens førende analyse- og rådgivningsvirksomheder, og hos TrueCommerce bliver det betragtet som en stor bedrift og vigtig milepæl, at vi nu er blevet optaget i Gartners Magic Quadrant for Multienterprise Supply Chain Business Networks.

Udnævnelsen er et resultat af flere års målrettet arbejde i TrueCommerce, hvor vi blandt andet har investeret i ny teknologi og rustet vores organisation til at kunne tilbyde markedet de løsninger, der er behov for i en verden, hvor effektiv elektronisk samhandel på tværs af salgskanaler, platforme og systemer er essentiel.

Hos TrueCommerce har vi utroligt mange mennesker at takke for den succes og ære, det er at blive optaget i Gartners Magic Quadrant. TrueCommerces President Ross Elliot udtaler: ”Vores løbende investering i innovation og udvikling af løsninger, og vores utrættelige arbejde for at skabe succes for vores kunder på dette område, gør vores kunder i stand til at være konkurrencedygtige på et yderst konkurrencepræget marked”.

Hvis du ønsker at læse den fulde rapport om Gartners 2018 Magic Quadrant for Multienterprise Supply Chain Business Networks, kan du finde den her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.062