23948sdkhjf

Kinesisk online portal søger nordisk design og møbler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Den kinesiske e-commerce portal, etableret i 1997 og børsnoteret i 2000, er blandt de allerstørste detailbutikker i Kina. Virksomheden leder efter nordiske designelementer til overkommelige priser.

Den kinesiske virksomhed har kontor i syv lande, inkl. seks i Kina. Udover online salg, er de verdens største mobilspilforlag, og en af de vigtigste mailservices i Kina, og en førende media og internetmedia leverandører med over 100 millioner aktive brugere hver måned.

 I detailområdet, som dækker tre varehuse, med 5000 SKU i ni forskellige kategorier, inkl. hjemmeindretning, køkkenudstyr, tøj, børn- og babyprodukter, mad og drikkevarer. De sælger en blanding af forskellige brands, samt private label.

 De leder efter dekorative nordiske designelementer (f.eks. vaser, æskebærer, vægdekorationer), små møbler (kaffeborde, opbevaring), og lamper etc. De har ikke specificeret en minimumsmængde til levering, som er afhængig af produktet, men virksomheder, som kun kan levere i små mængde bliver formentligt ikke valgt.

 

Hvis det kunne have interesse og I gerne vil vide mere, så kontakt:

Triin Udris
Erhvervshus Sjælland
tud@ehsj.dk 
65 74 07 50
http://www.enterprise-europe.dk/om-os.aspx

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.093