23948sdkhjf

Gratis forretningsrejser til Elbląg, Poland for de danske virksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Regionen af Masurien og Warmia inviterer danske virksomheder til en gratis forretningsrejse – 7th edition of Open to Scandinavia konference i Elblag, Poland med b2b møder d. 23 mai 2019.

Forretningsrejsen er målrettet til de danske virksomheder fra forskellige brancher som: industri, båd og yachtindustrien, distribution, mæglervirksomheder, rådgivningsvirksomheder, ejendomsselskaber, turisme virksomheder. Der er planlagt B2B-møder med polske iværksættere, forretningsbesøg, møder med det lokale byråd og andre arrangementer, hvor virksomheden kan deltage. Hovedmålet med missionen er at etablere samarbejde mellem iværksættere fra regionen og iværksættere fra Danmark, der er interesseret i eksporttilbud fra regionale forretningsenheder og samarbejde med dem samt investeringer . Alle omkostninger relateret til deltagelsen I rejsen, som flybilletter og hotel vil være dækket af den polske organisator (1 person pr. virksomhed, 10 personer i alt).


Deltagelse i forretningsmissionen er gratis.Kun de virksomheder, der er interesserede i at etablere samarbejde med polske virksomheder, har mulighed for at opnå finansiering. Oplysningerne om finansiering vil blive sendt til hver registreret person den 19. maj via e-mail.
For at deltage, skal du registrere dig på platformen www.b2bharmo.com/ots2019.

Enterprise Europe Network vil promovere forretningsmøder blandt polske virksomheder for at finde de rigtige forretningspartnere og sætte dem i gang til at etablere et frugtbart internationalt samarbejde med skandinaviske iværksættere.


Har du interesse at høre mere om det, kontakt venligst:
Aija Konisevska Azadi, international projektkonsulent
ak@ndeu.dk
50103852

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.063