23948sdkhjf

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Retail A/S

19.-20. juni afholder ECR Shrinkage And OSA Group en konference (et: Working Group Meeting) i København. Fokus vil være på varesikring og svindbekæmpelse. Deltagelse er gratis mod forhåndstilmelding.

Hvem er ECR Shrinkage And OSA Group?

ECR Shrinkage And OSA Group er en arbejdsgruppe, der faciliterer møder, events og webinarer, hvor detailkæder og producenter kan networke og dele erfaringer, problemstillinger og knowhow med hinanden. ECR fokuserer på at skabe fantasifulde nye måder til sammen bedre at håndtere problemerne med varetilgængelighed i butikkerne vs. svindbekæmpelse.

Læs mere på ECR's hjemmeside her.

Læs mere om selve konferencen på denne side.

 

Formål med konferencen:

Konferencen finder sted d. 19.-20. juni 2019 i Lyngby nord for København. Her kan du downloade agendaen. Endemålet er svindbekæmpelse og dermed en styrket bundlinje. Fokus vil være på:

  • varesikring som middel til svindbekæmpelse.
  • læring af nye strategier og metoder.
  • at drage erfaringer fra hinanden – fra virksomhed til virksomhed.
  • at udvikle langsigtede strategier for forbedrede EAS-løsninger, som er mere nøjagtige og dermed bringer mere værdi til detailkæden.

 

Alle kan deltage gratis

Det er gratis at deltage for alle; man skal blot registrere sig på forhånd på tilmeldingssiden. Ved at deltage får man mulighed for at:

  • Opnå ny indsigt inden for varesikring og svindbekæmpelse.
  • Udveksle erfaringer, tips og problemstillinger med kolleger fra hele Europa.
  • Networke og skabe nye, værdifulde forbindelser på tværs af Europa.

 

Detailkæder fra hele Europa vil være repræsenteret ved konferencen, og derfor er dette en enestående mulighed for at networke, udveksle erfaringer og opnå ny viden på området.

 

Deltagere kan selv bidrage

Som en del af konferencen vil der blive planlagt butiksbesøg i Københavnsområdet, hvor butikskæder har chancen for at fortælle om deres problemstillinger og indsats mod svind som detailkæde anno 2019.

Man kan stille en af sine butikker til rådighed til en kort fremvisning d. 19. juni og dermed få ekstra værdi ud af konferencen. Fremvisningerne tager en times tid og indebærer, at grupper på ca. 4-6 deltagere ved konferencen besøger butikken i løbet af eftermiddagen (jf. agendaen) og diskuterer problemstillinger og mulige løsninger for butikken ift. svindbekæmpelse.

Særligt større butikker og butikker med self-checkout kasser er i fokus, men alle butikker er velkomne. Fremvisningerne tager en times tid og vil ikke hindre butikkens kunder og salg. Ved at stille en eller flere butikker til rådighed til fremvisning får man:

  • Mulighed for at præsentere sin butikskædes tiltag og problemstillinger ifm. svindbekæmpelse og varesikring over for et internationalt hold, som kan dele deres erfaringer for at hjælpe med forbedringer.
  • Mulighed for at vise sin butik frem og skabe positiv synlighed omkring sit brand.

 

Tilmelding af butikker kan ske ved at rette henvendelse til ECR på:

info@ecr-shrink-group.com (engelsk)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Retail A/S

Brydehusvej 30 L-M
2750 Ballerup
Danmark
Nordic Retail A/S

Send til en kollega

0.062