23948sdkhjf

Gratis guide til EDI

| Medlemsnyhed | Indrykket af Truecommerce Denmark ApS

Her er din gratis guide til EDI. Få en introduktion til EDI, og hvordan det fungerer, og hør, hvordan du kommer i gang og vælger den rette leverandør

EDI giver en hurtig, pålidelig og effektiv automatisk udveksling af forretningsdokumenter, og du slipper for de manuelle processer, som er forbundet med papirdokumenter.

Det er især, hvis du er i detail og produktionsvirksomheder, samt grossister, at der er flere fordele ved at implementere EDI – uanset virksomhedens størrelse.

Derfor er EDI i dag den foretrukne metode til dokumentudveksling blandt større virksomheder, når de skal handle med deres leverandører. Derfor har du som leverandør en stor konkurrencefordel, hvis du understøtter EDI – det styrker samhandlen med eksisterende kunder, og gør jer mere attraktive overfor potentielle nye kunder.

Dette whitepaper giver dig en introduktion til EDI, og hvordan det fungerer, samt vejledning til hvordan du kommer i gang og vælger den rette leverandør.

Hvis du har spørgsmål vedr. markedet, teknologi til understøttelse af samhandel og supply chain, eller hvordan TrueCommerce kan hjælpe, er du velkommen til at kontakte os.

 Hent whitepaperet her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Truecommerce Denmark ApS

Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Danmark
Truecommerce Denmark ApS

Send til en kollega

0.093